Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok? Visszafogadjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Visszafogadjam?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy volt egy több mint 1 éves kapcsolatom ami 3 hónapja lett vége, azért mert bekavartak és elhitették az exbarátommal, hogy én az előtte lévő exbarátommal lefeküdtem. Ez persze nem igaz, mert én őt szeretem, de az a gáz, hogy az egyik barátomnak barátja az ex előtti expasim és mikor már szakítottunk az exemmel, akkor összetalálkoztunk így hárman az exexpasival.. És persze pont látta az exbarátom így tényleg "jogosan" gondolta, hogy megtörtént amit kavartak... Ezért az exem nekem is szart akart okozni, így lefeküdt azzal a csajjal aki neki az exe (akit mellesleg én utálok, mert sokszor akart bekavarni)... De persze később sikerült vele nyugottan beszélni és elhitetni vele, hogy köztünk az exexbarátommal nem történt semmi.. Aztán azóta is sajnálja és bánja, hOgy ezt csinálta... De most nem tudom mi legyen:S visszafogadjam? Nem tudok benne bízni, vagyis félek, hogy mi lesz ha megint ezt csinálja? Én nagyon szeretem és elhiszem hogy szeret ő is.. De ez sok volt:/ most próbálom "tesztelni" , hogy tényleg mennyire szeret és pl. Adott rózsát meg letérdelt elém meg többször is könyörgött.. Ami iszonyatos nagy szó, mert ő soha nem "alázkodik lánynak meg"... És most mégis.. Szóval annyira nem tudom :'(

légyszii mondjatok véleményt!

2013. okt. 27. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Mert ujra bukni fogsz, még ernnél is jobban, és akkor jobban fogsz égni, mint most.
2013. okt. 27. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
ennek már vége.
2013. okt. 27. 17:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez a történet olyan,mint az érzelmi világod:zavaros.Szerintem először mindannyian nőjetek fel,aztán kezdjetek kapcsolatba.
2013. okt. 27. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor ő nem bízott benned most pedig már te nem bízol benne. Egyszóval, nem bíztok egymásban, hagyjátok ezt a kapcsolatot.
2013. okt. 27. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Fogadd vissza hisz külső okok miatt mentetek szét pedig talán működött volna. Ezért én adnék még egy esélyt ne hagyjatok hogy bárki bekeverjen.
2013. okt. 27. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Fogadd. Utána már olyan lesz mint egy menhelyről elhozott szakadt kutya, aki örökre hálás lesz neked, mert befogadtad.
2013. okt. 27. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!