Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? Randiznát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Randiznátok újra vele?

Figyelt kérdés

Pár napja összefutottam egy volt osztálytársammal.Általánosba 7-8.ba nagyon tetszett meg én is neki de nem volt köztünk semmi. Most tegnap randiztunk és háát, elég furcsa volt. Pl. sok mindenre nem emlékezett pedig azért nem volt túl régen (3 éve ballagtunk) és sokszor láttam, hogy fogalma se volt miről beszélek. Tisztán emlékszem, hogy volt egy kedvenc focicsapata, még néha a mezükbe is tesizett de azt állította, hogy még nem is hallott arról a csapatról pedig az szinte lehetettlen (a Liveroolról van szó). Aztán voltak még fura dolgok rendesen.Olyan ijedt volt. Szinte remegett már a randi vége fele. Kérdeztem, hogy nincs-e valami betegsége de azt mondta nincs. Mikor mondtam, hogy lassan mennem kénne akkor kérte, hogy egy kicsit maradjak még.Szóval nem az volt a baj, hogy nem érezte jol magát.

Tetszik és az elmúlt három év alatt sűrűn gondoltam rá de nagyon fura volt tegnap. Mi lehetett a baja?

2013. okt. 24. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg pánikbeteg a srác és szégyeli neked megmondani. Próbáld megnyugtatnia következő alkalomkor, hogy ne szégyelje magát, ne féljen..stb.
2013. okt. 24. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak izgult sztem...
2013. okt. 24. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Pörsze.
2013. okt. 24. 23:14
 4/5 viktor123456 ***** válasza:

Be volt állva. :-)

Gombázik, szóval kerülném. :-)

2013. okt. 25. 02:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem megérdemel még egy esélyt. És ha mégsem válik be, még mindig dobhatod.

Én is úgy gondolom, hogy ideges lehetett.

Vagy esetleg egy vad verzió: nem lehet hogy összekevered egy másik sráccal aki liverpoolban tesizett?:)

27/N

2013. okt. 25. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!