Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
5 nappal ezelőtt a párom nagyon csúnyán elkezdett velem kiabálni egy kis apróságon és erre én megsértődtem de nem hoztam tudatára csak szomorú voltam. Megkért hogy vigyek neki ebédet és én mondtam hogy persze viszek és még jobban elkezdett kiabálni, hogy mi a fa*om a bajom inkabb ő hoz maganak kaját stb..........azóta 5 nap telt el és nem szól hozzám sőt rám se néz....nekem kell mindig könyörögnöm hogy neharagudjon olyanért amit szerintem nem követtem el :( Most próbálok nem én futni és kèrni bocsánatot de ő biztos nem fog jönni mar 5 napja inkább nem beszél velem :( Mi a véleményetek? Mit csináljak?

2014. szept. 27. 15:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ott kellene hagyni...
2014. szept. 27. 16:15
 12/12 anonim ***** válasza:

#10: ne ragadj ki egyetlen mondatot egy teljes szövegből! :P

De képzeld, még ez sem tesz egy férfit papuccsá. :)

Viszont a téma nem ez, jó lenne nem szétoffolni...

2014. szept. 27. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!