Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így okés, vagy tényleg igaza van a többieknek?
Első válaszoló szerintem nem jó emberismerő, vagy csak nem érezte ki az indokot.
A barátaid valószínűleg úgy érzik, vélt vagy valós okok miatt, hogy ez a férfi nem csak érzelmileg kavar fel téged, de rossz hatással is van rád, ártalmas neked. Lehet, hogy tévednek ebben, és lehet nincs igazuk, de a kiindulópont ez. Ha te már ennyiszer szakítottál vele, és már többször is újrakezdtétek, a barátaid szemében te annak ellenére teszed mindezt, hogy ők már próbáltak téged védeni és megóvni tőle.
Hogy igazuk van-e, azt mi nem tudhatjuk, mert ennyiből ezt nem lehet leszűrni. Lehet tévednek a barátaid. De ha az a kérdés, hogy miért haragszanak rád, és miért nem állnak veled szóba, az innen fakad. Az ő szemükben te ki-be ugrálsz egy párkapcsolatból, amiben ők hiába segítettek, hiába próbáltak győzködni, te látszólag nem hallgatsz rájuk, újra jóban vagy ezzel a férfival.
El kellene mondanod nekik, hogy akármennyire is jó barátaid, a magánéletedhez, a saját döntéseidhez meg van a magad joga, ezt tiszteletben kell tartaniuk.
26/F
Dehogynem értettem, de csak a lényeget írtam. Jogos-e, hogy nem állnak szóba a csajjal a barátai egy döntése miatt? Nem! Egyáltalán semmi beleszólásuk nincs a dologba és gyerekes reakció ez a "bosszú" csak azért, mert nem tetszik nekik, hogyan döntött végül a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!