Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
Nehogy már te fuss utána!
A bocsánatkérés lenne a minimum a részéről, és utána is teperhetne...
És még tényleg te könyörögsz? Legyen már önbecsülésed kislány!
Neki van igaza! Ha már egyszer talált magának egy birka kiscsajt, akivel nyugodtan lehet ordibálni, akin le lehet vezetni a feszültséget és aki ezek után még napokig könyörög is a bocsánatáért, miért is ne tenné meg?
Majd ha egy erősebb, öntudatosabb, rafináltabb nő kapja el, az ujja köré csavarja, akkor majd ő fog utána szaladni, mint egy kiskutya.
#5: fogalmam sincs, ezt honnan veszed....
Szerintem senkinek sem szabad megalázkodni a párja előtt... se nőnek, se férfinak!
Aki megbántja a másikat, az tudjon bocsánatot kérni! És ne az teperjen már, akit megbántottak... ennyi...
Szerintem itt te lehettél azzal a hibás, hogy már az elején nem hoztad a tudtára, hogy megbántott, lenyelted, hogy így beszélt veled, és csak "szomorú" voltál. Ahelyett, hogy megmondtad volna neki, hogy ez fájt, ne beszélj így veled. Az meg, hogy a továbbiakban így beszélt veled, az mind a kettőtök hibája. Ki kéne nyitni a szádat egy kapcsolatban, hogy közöld a másikkal, ha problémád van, azt meg ne várd, hogy a másik meg majd ki fogja találni.
Ha van egy kis önbecsülésed, akkor meg abbahagyod ez a folytonos "nekem kell mindig könyörögnöm" stílust.
A te férjed az már egy papucs:/
Olyanokat irkálsz itt,hogy nincs kizárva,hogy más pasival is dugnál...te irtad:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!