Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ilyen?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen megismertem egy fiatal hölgyet sokat beszélgettünk szimpatikus volt kezdőd dolgozó egyébként és jött velem és tanulta a munkahelyi rendet dolgokat és így volt idő ismerkedni is. a közös téma is megvolt szóval teljesen jól elvoltunk de észrevettem hogy zavarban van mellettem és ez másoknak is felltűnt. Másnap telefonon beszélgettünk sokat és bizony nagyon nagyon sok mindenben megegyezünk és már másnap este úgy köszöntünk el egymástól hogy szeretlek. Arra lennék kíváncsi hogy létezhet ilyen hogy két ember ilyen hamar egymásba szeret? És a legdurvább az hogy mindketten kapcsolatban vagyunk de egy nem működő kapcsolatban és a sors most összehozott minket. Csak nem tudom ilyen rövid idő alatt kialakuló szerelemmel mire számítsak2014. szept. 20. 21:39
1/1 anonim válasza:
Ez ilyen első látásra szerelem??!!:) ha megkerdezhetem,akkor miért,és mennyire nem működik a kapcsolatotok? Ha tényleg szereted a másik nőszemélyt,akkor viszont a másik párodnak ezt elkell mondanod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!