Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már terhetekre a szerelem?
Erdekes szituacioba csoppentem par napja, es annyira nem bir nyugodni a lelkem es olyannyira zaklatott vagyok, hogy ugy dontottem legalabb kiirom magambol, mivel nincs nagyon emberke akivel ezt meg tudnam beszelni...Szoval,mar mar egy ideje kulfoldon dolgozom masfel eve, egy fajdalmas, veszekedos szakitas utan jottem ki, es mondhatom, hogy mostanaig tartott mire osszeszedtem magam lelkileg ...az eletem rendezodott szep lassan, van munkam amit szeretek , de meg szinte minden ejjel az exemmel almodtam, vagyis eleg gyakran, de napkozben mar nem volt eszembe...par napja meglattam egy sracot , par szot valtottunk, es azota, mint akit megutott amor nyila, nem birok masra gondolni, szerelmes lettem bele, pedig nem is ismerem meg a nevet sem tudom...ugy gondoltam, ha masra nem jo ez az orultseg, legalabb segit lezarni a multat...de nagyon szenvedek, mivel egy olyan szituban vagyok , amivel lehetetlen az, hogy esetleg O meg en...tehat nagyon terhes ez az erzes, szenvedek tole...
23 L

"meglattam egy sracot , par szot valtottunk, es azota, mint akit megutott amor nyila, nem birok masra gondolni, szerelmes lettem bele, pedig nem is ismerem meg a nevet sem tudom"
Ez nem szerelem. Ez pusztán vonzódás és az ex-ed, a gyengédség hiánya.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!