Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsájtottatok már meg megcsalást?
Mi lett a dolog vége? Együtt vagytok még? Később ezért mentetek szét?
Kérlek írjatok nemet és kort.
Köszönöm.
8 as, miért, hány évesek vagytok?
Nem akarlak elkeseríteni, de a kor nem számít..:( 40-50-60 év felett is megbolondulnak az emberek,huszon-és harminc év házasság után is előfordul....:(
kapuzárási pánik...
Amúgy én igen, megbocsátottam, 23 év házasság után történ, 43 éves volt akkor a férjem.
Ennek már 4 éve, és minden oké,lekopogom.:)
Ne legyen igazam, de nem kizáró ok...
Egy ismerősömön nagyon meglepődtünk, 58 éves, igaz,jól tartja magát,már unokái vannak amúgy, elment nyugdíjba, de még dolgozott,beújított egy 40 körüli nőt,már évek óta vele él..
Na meg hány hírességről is hallani, hogy 60 körül még gyereke születik a pasinak.
Szóval a férfiaknál nincs korhatár, ami után megnyugodhatunk mi nők...:))
Nem figyeltem...de attól még lehet nő éppen,hogy a nickneve az ami..amúgy .mindegy.A Gabi név is takarhat nőt férfit is....vagy vkinek a párja neve a nickneve...
De ha férfi, akkor is áll a véleményem.Nőnél is lehet kapuzárási pánik.Példa rá, egyik kollégámat majdnem 60 éves, a felesége 10 el fiatalabb,lelépett külföldre egy fiatalabb angol pasival.Már el is váltak...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!