Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bocsájtottatok már meg megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsájtottatok már meg megcsalást?

Figyelt kérdés

Mi lett a dolog vége? Együtt vagytok még? Később ezért mentetek szét?

Kérlek írjatok nemet és kort.

Köszönöm.

2014. szept. 11. 14:28
1 2
 11/19 Synesztro ***** válasza:
26/F A volt nejem a házasságunk első évében megcsalt, nehezen, de megbocsájtottam neki. Aztán a 2ik évben is megcsalt, megbocsájtottam neki, aztán a 3ik évben is megcsalt, és közöltem vele, csalja meg a levegőt azzal, hogy egy kis szénmonoxidot szipákol be, hátha az is megbocsájt:@ (elváltunk)
2014. szept. 13. 10:17
 12/19 anonim ***** válasza:

8 as, miért, hány évesek vagytok?

Nem akarlak elkeseríteni, de a kor nem számít..:( 40-50-60 év felett is megbolondulnak az emberek,huszon-és harminc év házasság után is előfordul....:(

kapuzárási pánik...

Amúgy én igen, megbocsátottam, 23 év házasság után történ, 43 éves volt akkor a férjem.

Ennek már 4 éve, és minden oké,lekopogom.:)

2014. szept. 13. 12:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Erősen elhagytuk az 50-et, utolsó. (És jó, ha heti 1-re rá tudom beszélni.)
2014. szept. 14. 13:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Ne legyen igazam, de nem kizáró ok...

Egy ismerősömön nagyon meglepődtünk, 58 éves, igaz,jól tartja magát,már unokái vannak amúgy, elment nyugdíjba, de még dolgozott,beújított egy 40 körüli nőt,már évek óta vele él..

Na meg hány hírességről is hallani, hogy 60 körül még gyereke születik a pasinak.

Szóval a férfiaknál nincs korhatár, ami után megnyugodhatunk mi nők...:))

2014. szept. 14. 13:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, feltűnt-e, hogy a Miquel nem női név. Miquel pasi. Hozzáteszem, nem is akármilyen.
2014. szept. 15. 08:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem figyeltem...de attól még lehet nő éppen,hogy a nickneve az ami..amúgy .mindegy.A Gabi név is takarhat nőt férfit is....vagy vkinek a párja neve a nickneve...

De ha férfi, akkor is áll a véleményem.Nőnél is lehet kapuzárási pánik.Példa rá, egyik kollégámat majdnem 60 éves, a felesége 10 el fiatalabb,lelépett külföldre egy fiatalabb angol pasival.Már el is váltak...:(

2014. szept. 15. 15:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Még nem volt rá szükség. Valószínű, hogy mint embernek, meg tudnám bocsájtani, de megbízni benne utána már nem volnék képes. Egy párkapcsolat pedig bizalom nélkül számomra elképzelhetetlen.
2014. szept. 18. 14:32
 18/19 anonim ***** válasza:
24 N. En 6 eve hazas vagyok ket gyerekkel de meg nem csalt meg de en se ot!! Remelem nem is fog de ha megteszi bisztos nem lesz belole folytatas az en reszemrol!!
2014. szept. 18. 14:45
 19/19 anonim ***** válasza:
szerintem attól függ hogy miért tette. ha azért csal meg mert nem foglalkozok vele egyáltalán, meg egy gec i vagyok vele, akkor lehet megbocsátanék.
2014. szept. 18. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!