Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon bejövök neki? :3333
Egy sráctól aki haverom aki iránt többet érzek mint barátságot, megkérdeztem, hogy bejövök e neki mert ha nem leszállok róla.....
Nem válaszolt... Telt múl az idő
1 órával később: Semmi.. :$
2 órával később: Semmi.. :$
És ez így ment estig......
Ma a suliban viszont órákon rámnézett volt, hogy sokáig nézett de mikor ránéztem elkapta fejét és másfelé nézett... Jóltudom, hogy kereste a tekintetem?? :O ( vagy ez az egész csak azért van mert nem jövök be neki, nem meri elmondani mert vagy megutálom vagy megbánt és azért csinálja, hogy ne bántson meg? ) Viszon mikor zsepit kerestem és azt mondtam, hogy: Tudna valaki egy zsepit adni??? Akkor elém állt a csomaggal én pedigzavarba jöttem és kivettem egy zsepit és azzal mind a tíz darab a padlóra került ő a szemebe nézve mosolyogva az mondta: Semmi baj! |||| VAJON BEJÖVÖK NEKI?? Légyszi értelmes válaszokat.. :-) Előre is köszi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!