Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon bejövök neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon bejövök neki?

Figyelt kérdés
8.-os vagyok, és van egy fiú évfolyamtársam, aki már régóta bejön nekem. Lehet hogy én is neki, mert az utóbbi időben észrevettem, hogy közeledik felém, de ez nem biztos. Angol tagozaton egymás mellett ülünk, és fel szokta rakni utánam a széket, ki szokta nyitni előttem az ajtót, meg ilyenek. Tudom, hogy ez jóneveltség kérdése is, de más lányokkal nem csinálja ezt, ezért tűnt fel. Azt is észrevettem már, hogy nézni szokott órákon, meg szünetekben. Mikor észreveszi, hogy látom, akkor elnéz gyorsan. Mindig próbál viccelni velem, meg ilyenek. Egyébként a huga az egyik legjobb barátnőm, de nem merem tőle megkérdezni hogy bejövök-e a fiúnak, mert félek véletlenül elmondja a bátyjának. A fiú felé sem merek közeledni, mert mi van, ha mégse tetszek neki, és akkor szégyenben maradok. Angol órákon egyébként néha szoktunk dumálni, meg hülyéskedni, csak az a baj, hogy sokszor bepánikolok, és lefagyok. Mindig a félénkebb, visszahúzódobb lány voltam, persze ha kell akkor hülyéskedni is tudok, ezt tudja jól. Nem nagyon szereti azokat a lányokat akik nagyon feltűnősködnek, mindenüket kirakják.. Én ennek épp az ellentéte vagyok. Ezekből a jelekből szerintetek bejövök neki? Mit tegyek, hogy több bátorságom legyen?

2013. máj. 10. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem mindenképp beszélj a húgával, és nem fogja elmondani neki ha megkéred rá. ez a legegyszerűbb módja az egésznek
2013. máj. 10. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:

A legjobb,ha mindig mosolyogsz rá esetleg megérinted,te is keresed a társaságát,aztán majd csak lép.

A húga meg nem hiszem,h elárulná a bátyját,az én húgom legalábbis biztos,h kapna egy koxit,ha megtenné. :D

2013. máj. 10. 10:01
 3/4 anonim válasza:
100%
Szerintem te is viselkedj vele hasonlóképpen, ha setleg valami olyan téma jön fel, hogy mi a kedvenc üdítője/fagyija/hamburgere/stb kérdezd meg, hogy van-e kedve elmenni veled vagy ha ugyanarra jártok haza akkor kérdezd meg, hogy megy-e veled. Beszélgessetek facebook-on teljesen hétköznapi témákról és néha-néha bújtass el egy beugratós kérdést és ha olyat válaszol, amit te várnál tőle, nyert ügyed van. Bevált tippek :D Sok szerencsét :))
2013. máj. 10. 10:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:))
2013. máj. 10. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!