Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon bejövök neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon bejövök neki?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és van egy osztálytársam, aki már régóta tetszik nekem. Ő úgymond abba "az osztály" középpontja kategóriába tartozik: szeret sportolni, baseball-ozik, vicces, jófej, kedves. Mostanában (1-2 hete) vettem észre, hogy úgy közeledik felém ezalatt azt értem, hogy sokszor odajön inkább hozzám, mint a többi lányhoz, viccelődik velem, és sokszor látom, hogy rámpillant. Ez vajon azt jelenti hogy bejövök neki? Vagy akkor mit? Mert ez pár hete kezdődött. Előre is köszi!:)

2012. nov. 23. 17:09
 1/7 analhuzogato ***** válasza:
Ez valószínűleg egy jel afelé, hogy tetszel neki. Lehet ő csak arra vár, hogy te is mutass iránta valamit, hogy észrevegye tetszel neki. Ha te is tetszel neki és ő is neked akkor lehetséges, hogy össze is jöttök, kettőtökön múlik. Remélem segítettem. :)
2012. nov. 23. 17:14
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!:) a baj csak annyi,hogy én ilyenkor teljesen lefagyok, és lehet sokan félénknek tartanak ilyenkor. nem tudom mit csináljak, mert szeretném neki jelezni, ő is nagyon tetszik nekem, de nem tudom, hogy mit mondjak, mert lefagyok. mit csináljak? mit mondjak neki?
2012. nov. 23. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Bármit! Ez csak egy formaság akkor azelőtt, hogy komolyra fordítanátok a dolgot. Sok sikert! :)
2012. nov. 23. 18:37
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2012. nov. 23. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden reggel próbáld magadba elhatározni hogy ma nem leszel olyan félénk. Velem is k. ez van megértelek milyen rossz ez amikor beszélsz valakivel de nem tudsz mert annyira..... Amúgy ha már inkább veled foglalkozik mint más lányokkal félig már nyert ügyed van mert biztos lehetsz abban h kedvel. Próbálj vicces lenni jó fej. Meg is dícsérheted valamiét.Pl klassz a cipőd vagy hasonló :)
2012. nov. 24. 15:12
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a 3. válaszolónak! a baj az, hogy ilynekor jó ha válaszolni tudok, nemhogy viccelődni. de ahogy írtad, megpróbálom elhatározni, nem leszek ilyen félénk.:)
2012. nov. 24. 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:
énis ebbe a cipőben járok csak az a külömbség h ő tudja h tetszik nekem :// mindíg néz elég sokáig meg stíről tetszett nekem valaki és mindíg az ő nevével idegesít közbe tudja h ő jön be nekem :/ azt tanácsolom h hűlyűlj rengeteget ahogy én azért szeretnek annyian :)) majd mondjad h hogy sikerűl a dolog :)
2012. nov. 25. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!