Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy jó kapcsolat kezdete? Vajon bejövök neki?
Nem jelent semmit.
Így voltam egy egyetemi csop.társammal. Elmondtam hogy érzek, akkor jöttem rá, ezt buktam, ez csak barátság volt, ahogy nálatok is.
szerintem pedig igenis tetszel neki. én akkor veszek át másoktól kifejezéseket, ha felnézek rájuk, vonzódom hozzájuk. de a lány keresi a társaságodat is, ha sokat mosolyog, az jó jel...
én a helyedben azt csinálnám, hogy elhívnám valahova, és csak lazán hozzáteszed: barátilag, vagy akár randiként is felfoghatod, ahogy gondolod. ha nem tetszel neki, akkor nem fog rád mosolyogni, hárít és nem fog kérni belőle, ezzel mutatva, hogy nem tetszel neki. ha pedig megy veled, akkor szinte biztosan nyert ügyed van, viccesen akár még rá is kérdezhetsz: és akkor ez mi, randi?
tehát ne lihegd túl a dolgot, de szerintem ez nem túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!