Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon elcsesztem mindent? O. o
Van egy fiú haverom aki iránt többen érzek mint barátságot de viszon az ő érzelmeiről fogalmam sincs ezért rákérdeztem:
Viszont régebben tudott róla hogy bejön..
Megkérdeztem hát mindent Erre nem írt vissza mondtam, hogy nehogy amiatt ne válaszoljon, hogy én mit reagálok majd.... Eléggé fontos volt számomra a kérdés de még 90 perc múlva sem válaszolt... Ekkor megírtam neki, hogy csalódtam... -semmi- ez után mérges lettem és ezt írtam neki: Oké rendben látom abszolút nem érdekel bármi amit írok gondolom most röhögsz rajtam meg elmondod majd mindenkinek... De én nálad ennél többre számítottam és baromi rosszul esik h nem is érdekel, hogy ennyit írok méghozzá HALÁL KOMOLYAN...
Vajon mindent elrontottam?? Nemtudom mit tehetnék légyszi segítsetek.... Válaszokat minél hamarabb.. :-) Előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!