Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég láttam egy lányt, de csak nagyon kevés mindent tudok megoldhato h megtudjam h ki is vagy elcsesztem?
Nemrég voltam egy rendezvényen ott volt 1 csaj szerelem 1. látásra gonndolom nem kell részleteznem, nos ezzel az a gond h voltam akkora balfax h nemmentem oda csajhoz xD és csak a kocsijuk rendszáma van meg valahogy abbol kilehetne deriteni valamitis?
Válaszokat fogadok, értelmeseket
helyesirásra meg szarok azóta is remeg a kezem
Melyik rendezvényen?
Nézd meg,hátha a rendezvényről van esemény a f*cebookon :) és akkor ott megtalálod kik voltak jelen,vagy azok közt tudsz kérdezősködni,akik ott voltak.Nézd meg a g**gle keresőben is a rendezvény címét,valaki biztos ismeri a csajszit!!!!
Ez hasznos tanács ládtod nem is gondoltam volna rá :) remélem sikerül :)
Köszönöm a választ
Uhh, rendszám alapján nem hiszem, hogy van rá lehetőség, hacsak nincs valami nagyon jó ismerősöd rendőrségen. Viszont neki kb. az állását kellene kockára tennie az infóért...
Egyszer én is jártam így. Megláttam a srácot, és onnantól kezdve se kép, se hang rajta kívül. Semmit sem tudtam róla. Rá egy hétre néztem, hogy egy srác kommentelt egy barátnőmhöz fészin. Kis herceges avatarja volt, nekem meg az a kedvenc könyvem, úgyhogy gondoltam, megnézem az adatlapját. Ő volt az. XD
Remélem, ha máshogy nem, te is megtalálod valami ilyen véletlen folyamán a lányt.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!