Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Elcsesztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Elcsesztem nagyon mindent .

Figyelt kérdés

Randizgatok egy sráccal, csókon kívül eddig nem volt más. ma vhogy szóba kerültek az edzéseim (floorballozni járok), heti 3 szor van edzés. és kérdezte h ha együtt lennénk akkor is elmennék e edzésre. én meg azt mondtam h igen, persze.

erre ő teljesen magába zuhant, mivel nem erre számított. a problémája az h ő 3 műszakban melózik, én pedig 1ben, és így is alug tudunk találkozni, de h ha még edzésre is mennék akkor alig :(

mondtam neki h akkor otthagyom az edzéseket, mivel szeretem. erre azt mondta h erre nekem kellett volna gondolnom, nem pedig ugy h ő említi meg.

most mit csináljak? hogy hozzam helyre?

2011. jan. 16. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Neki miért kell 3 műszakban dolgoznia? Én soha nem kérném a barátnőmet, hogy miattam mondjon le valami miatt, amit még ráadásul szeret.

21F

2011. jan. 16. 22:00
 2/6 A kérdező kommentje:
azért mivel ő másik cégnél dolgozik.
2011. jan. 16. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyan hülye mint valami lány :D

Miért mondanál le ilyesmiről érte?

2011. jan. 16. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk mert olyan munkát talált/ azt fizetik meg rendesen??

Bocs, de inkább a csaj hagyja ott a hobbiját, mint a srác mondjon le a megélhetéséről.

Tudod, nem minden 21 évest tart el az anyukája.

Kérdező: megszoksz vagy megszöksz.

Ha ő megsértődött, mert nem hagyod ott a hobbidat, és neked kéne előre kitalálni az ő gondolatait, az gáz.

Mi az, ha nem találod ki elsőre, mire gondolt, akkor besértődik?!

Ez itt a probléma, nem az időbeosztás.

2011. jan. 16. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:

De nem minden 21 éves tölti azzal az idejét, hogy tanuljon 15 órát naponta, hét majdnem mindennapján, hogy ne egy csóró bölcsész, vagy kommunikációs legyen. Következő félévtől pedig már szakmai gyakon leszek, aztán végzek is, és onnanstól kezdve szülők nem támogatnak tovább, értelemszerűen.

Am pedig vannak munkamániások is ám. Akik feladnak mindent a munkájukért. Aztán persze rájönnek hogy jó lenne barátnő, de a munkából nem akarnak engedni, ezért hanyagolják a barátnőt, aki szakít érthető okokból.

2011. jan. 16. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Ehh. A végén az a kis megnyílvánulása tipikus nő volt. "erre neked kellett volna gondolnod, nem pedig úgy, hogy én hozom fel". Istenem, nem tök mindegy?

Nem kötelességed az agyában olvasni, meg kell beszélni mindent. Beszélgess vele, hogy hogy lehetne megoldani, hogy többet találkozzatok, esetleg nem járj annyi edzésre. Azt nem mondom, hogy ő hagyjon ki egy-egy műszakot, mert az a munkájába kerülne, kirúgnák, de rád nem fognak szólni, hogy kihagysz 1-2 edzést a 3-ból. Szerintem. De idővel kiderülne, hogy mit hogy kellene másképp csinálni, hogy legyen egymásra időtök.

Én nő vagyok, nekem is szoktak pont ilyen furfangos női agymenéseim lenni, hogy "bezzeg most mondod, hogy felhoztam, de magadtól nem mondanád". De pont ilyen. Szerintem egy pasi nem véletlenül egyenes és egyértelműen gondolkodó. Kell egy reálisabban látó, leegyszerűsítetten vélekedő élőlény a túlcifrázott, kifordítottan gondolkodó nőszemély mellé.

2011. jan. 16. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!