Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levél a postaládában? Nyálas? Örülnétek?
Figyelt kérdés
Párommal 4 éve vagyunk együtt távkapcsolatban. Jelenleg külföldön van és mikor visszatér, akkor sajnos nem tudom őt várni és utána sem tudunk találkozni (egyetem miatt nem utazhatok el). Arra gondoltam, h küldök neki egy levelet, ami majd a postaládájában várja őt helyettem (mindig az az első neki, h megnézi a postát miután én már egyszer küldtem neki levelet ajánlva, de nem ment el érte a postára, így visszaküldték a levelem, ami miatt azóta is gyötri magát, mert kíváncsi volt, h mit írtam neki akkor). Még nem tudom tisztán, h mit írok majd a levélbe, de ti az ő helyében örülnétek neki?
köszönöm! és bocsánat, ha túlkombináltam a kérdést.
21/L
2014. szept. 2. 19:27
1/6 Mr. Truth válasza:
az elektronika világában már kissé poros, de nagyon aranyos gesztus... én örülnék neki és beülnék a fotelba és ott olvasnám végig egy tea mellett...
2/6 A kérdező kommentje:
köszi, tudom, h poros dolog, de általában neten beszélünk és a levélen keresztül még az illatomat is érezhetné (valahogy kiművelem, h a papíron érezhető legyen a parfümöm)
2014. szept. 2. 19:32
3/6 anonim válasza:
Biztosan örülne a levelednek,írj neki hiszen várja:)
4/6 anonim válasza:
én nagyon örülnék:) szerintem nagyon aranyos és sokkal személyesebb dolog egy kézzel írt levél mint valami email. így nagyobbra is értékelném. írhatna valaki nekem is levelet (ezt csak úgy mellékesen írom)
5/6 A kérdező kommentje:
kösziii :)
3-as, remélem küld neked vki levelet :)
2014. szept. 2. 19:54
6/6 anonim válasza:
Ez egy kicsit fordított eset, de nekem is küldött egy levelet egy srác aki akkoriban próbálkozott nálam :) nagyon örültem neki, és kimondottan édesnek tartottam. Nem lett a dologból semmi, de nem miatta és nem miattam :) szerintem küldj neki, mert ha még a másik levél miatt rágja magát, akkor ettől is boldog lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!