Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, örülnétek ennek a szülinapotokra?
Randizgatok egy sráccal, most vagyok összejövőben, már picit régebb óta ismerem, elég jóban lettünk, ő is úgy tekint rám, mintha a legjobb barátja lennék már most, plusz a vonzódás ugye... :D Most lesz a szülinapja. Sztem nem számít tőlem semmire, úgy gondolja h nem is tudom h most lesz neki. De meg szeretném lepni, mert ő is olyan aranyos velem. :) Arra gondoltam, sütök neki egy kis tortát és mivel rajong az egyik focicsapatért, rárajzolom a jelüket, v ráírom a nevet v ilyesmi. Aztán arra gondoltam h vhogy átcsalom hozzánk (mert közel lakik), pl hogy segíteni kellene valamiben, átjön, és itt fogja várni a torta. Ez így jó? Valahogy még felturbózhatnám? Valami ötlet?
20/L
Szerintem én bőgnék. :D
Ilyen dolgokra én soha sem számíthattam. :/
19F
Az első szakmám cukrász, így imádom a sütiket! Nekem tetszene! Jó ötlet! Hajrá!
Felhívod a szobádba, ott van a torta. Beteszel valami jó zenét, felveszel valami tuti szerelést és amikor átadod, megcsókolod.
Csak úgy lene érdemes ha pucéran adnád neki a tortát.
Jobban értékelne mint a tortát--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!