Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?
Mondjuk pár papírra leírom, hogy miért szeretem, és ha rossz napja van, elolvashatja. Vagy akár egy kulcstartónak, vagy ezt hasztalannak gondoljátok?
Köszönöm a válaszokat
2.al nem értek 1et: beírsz vmi olyat ami szerinte nem úgy van. Akarom mondani: BIZTOSAN beírsz vmit ami szerinte nem úgy van :D onnantól vakarhatod a fejed.. meg a tököd mert, hogy ő nem foglya az egész biztos. :D
De maga az ajándék aranyos.. elővenni tuti nem venném elő viszont ha vmikor esetleg szétmentek akkor akár még elő is vehető az instant sokk okán. Minden esetre kétélű fegyver de legalább gondolkoztál a dolgon ami okán nyilván értékelné. VAAAAAAGY tényleg vegyél neki 1 rekesz ritka sört :D
Váó, itt aztán van egy pár paraszt válaszoló.
Szerintem aranyos, én biztos örülnék annak ha a párom ilyet adna (már ha lenne párom és mondom ezt fiúként).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!