Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti milyen ajándéknak örülnétek legjobban a barátnőtöktől?
Figyelt kérdés
Elsősorban 14-18 éves fiúk válaszát várom, de bárki válaszának örülök:)2014. ápr. 2. 08:04
1/11 anonim válasza:
Én egy faszántos gyűrűnek örülnék. nem kell drága, csak valami különleges legyen.
3/11 anonim válasza:
Kicsit idősebb vagyok, de nekem az a legnagyobb ajándék, ha tudom, hogy gondol rám :) 36/F
5/11 anonim válasza:
Bárminek, ami nem neki tetszik. Borzasztóan kínos, amikor jön a csaj valami édes kis plüss ingyombingyommal, mert neki az aaanyira megtetszett, hogy okvetlenül ezt kellett megvennie a szülinapomra. És akkor őrizgethetek kapcsolatunk végéig egy plüss biszbaszt a fiók mélyén, nehogy megsértődjön. Bezzeg ha én adnék neki szülinapjára felniket, akkor mit kapnék.. :DD
6/11 anonim válasza:
én csaj vagyok d szerintem valami szexis dolognak :D sztriptíz, új pózok, szexi ruha, kellékek,
meg szerintem az is jó ha elviszed étterembe. NEm kell mindig a pasinak :D a bátyám nője is ezt csinálta és a tesókám elvolt olvadva. Szerintem párkapcsolatokban jobb élményt ajándékozni.
7/11 anonim válasza:
Őszintén nem szeretek ajándékot kapni, kellemetlen. Annak örülök ha láthatom!:)
21/F
8/11 anonim válasza:
Egy ajándékutalványnak jobban örülnék, ami valamilyen műszaki cikk vásárlására jó, mint egy akárminek, ami nem is tetszik. Ha nem műszaki cikkre szól, akkor egy élmény programra, amit együtt tölthetünk el.
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) a szex, és az ezzel kapcsolatos ajándékok egyenlőre még nem játszanak szerepet:) ha valakinek vannak még ötletei szívesen fogadom őket:)
2014. ápr. 2. 10:51
10/11 anonim válasza:
főzhetnél neki mondjuk valamit...sokkal jobb ha este elhívod magadhoz várod csinosan kiöltözve (persze kaja már kész) és egy gyertya fényes vacsorát rendeztek...utána pedig egy összebújós filmnézés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!