Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak 1-2 hónapig tart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak 1-2 hónapig tart minden kapcsolatom? (F 30)

Figyelt kérdés
Minden kapcsolatomban 1-2 hónap után a lányok megunnak és szakítanak. Ez miért van?

2014. szept. 2. 15:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem vagyok rossz az ágyban, nem panaszkodtak. A személyiségem az lehet, hogy nem tetszik nekik.

Ez hülyeség, hogy a lányok megérzik, hogy nem velük akarom leélni az életem, vagy ők érzik ezt. Akkor ilyen elven akik 3 vagy 6 évig együtt voltak, miért nem érezték, hogy nem egymáshoz valóak? Talán mert úgy éreztek, hogy ő az igazi.

Mégis vége lett azoknak a kapcsolatoknak is.

2014. szept. 2. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Mivel nem volt 30 éves létedre komolyabb kapcsolatod, feltettél egy kérdést, amire igazság szerint csak te keresheted meg a választ.

De ha már feltetted, fogadd el azt amit lehetséges okként írnak. Csak találgatásokba lehet bocsátkozni, mert nem ismer itt senki. Egy lehetséges választ nem kell támadásnak venni.

Egyébként nem írtam hülyeséget. Én is éreztem amikor valaki nem tervezett velem komolyan. Szakítás is lett belőle...

2014. szept. 2. 21:33
 13/14 A kérdező kommentje:

Mr King! Angyalom, sehol nem írtam, hogy nem volt még komoly kapcsolatom 30 éves létemre.

Volt egy 7 éves kapcsolatom 20 évesen kezdődött. Azóta vannak ezek a rövidek.

2014. szept. 2. 22:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert rossz vagy az ágyban. Addig keféld őket, amíg tudod. Nincs kímélet, adjad nekik.
2014. szept. 21. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!