Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha a párotok szexmegvonással akarna elérni valamit nálatok?

Figyelt kérdés
A konkrét esetemben 5 hónapja nincsen szex. 25 vagyok, a barátnőm 26. Ebből 3 hónapot külföldön voltam szakmai gyakorlaton, ő pedig meglátogatott. Szerinte nem vele tervezem a jövőm (ki akart velem jönni, de mondtam neki, hogy ezért ne hagyja ott az otthoni munkáját), illetve nem ő a legfontosabb számomra, mert pedig biztosra szeretne menni, nem akar kifutni az időből ( éves kora előtt szeretné szülni az első gyerekét). Ez az én szemszögemből azt jelenti, hogy be szeretném fejezni az egyetemet először (még egy év, ő pedig már 3 éve dolgozik), utána pedig dolgozni szeretnék 2-3 évet, mielőtt házasodnék/családot alapítanék. Eljegyezni is az egyetem után szeretném adott esetben. De így, hogy nem akar velem szexelni, nagyon elkeserít. Többször próbáltam vele beszélni, nyomulni, de semmi. Egyébként ha találkozunk, együtt alszunk, de nem hagyja, hogy bármi is történjék. Azt mondja, neki is szar, de szeretné rajtam látni, hogy komolyan veszem. Szerintem mindent megteszek, de egyre inkább az az érzésem, hogy csak akkor feküdne le velem ismét, ha eljegyezném. Ti mit gondoltok?

2014. aug. 30. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

29 (lassan 30) éves nő vagyok, és szerintem gerinctelen dolog, és éretlenségre vall, ha egy nő ilyennel akar bármit is kicsikarni (vagy úgy egyáltalán zsarolja a párját), én nem tenném.

Szerintem vár rátok egy alapos beszélgetés.

Egyébként nem ő a párod véletlenül?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2014. aug. 30. 20:36
 12/18 anonim ***** válasza:
csak érdekelnek a válaszok :)
2014. aug. 30. 20:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ugyanaz a két személy, csak kíváncsi, kinek adnak igazat a válaszolók. Én is szoktam azt csinálni, hogy két szemszögből teszek fel egy kérdést. Így talán több dolgot megértek.
2014. aug. 30. 20:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Elég valószínű, hogy ugyanaz a két személy, már csak a 'biológiai óra' is elárulja, + elég hasonló az íráskép is.

Amúgy most lehet, hogy közellenség leszek, de úgy vagyok vele, hogy ha a barátnőm nem, akkor majd más igen :)

2014. aug. 30. 20:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Én azért kíváncsi lennék, mi lenne, ha mégis a párocska két tagja lenne. :-)
2014. aug. 30. 20:53
 16/18 anonim ***** válasza:

megraknánk a szomszédot. háhá!

most akkor még évekig nem lesz dugi-bugi?

2014. aug. 30. 23:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez rém undoríztó dolog! Hagyd ott a bánatba ezt a frigid nőt. Mert az! Most ezért nem, akar dugni, aztán babát vár, azért nem, aztán meg fogyókúrázik, azért nem, aztán fúj a szél, azért nem...
2014. aug. 31. 07:51
 18/18 anonim ***** válasza:

23 éves lány, 3 hónap az semmi, fejen állva is kibírható :)

Az pedig valóban nem lett volna túl okos a lány részéről, és logikus sem, hogy egy munkahelyet otthagy csak azért, mert hiányzik neki a barátja.

A tervezéssel nincs gond, de a tapadás, főleg a zsarolás(!) már nem fér bele egy egészséges lelkületű ember kapcsolati eszköztárába.Ez a lány vagy nagyon pici önbizalommal rendelkezik, vagy túlságosan hallgat valami idióta barátnőjére, vagy társfüggő.

2014. aug. 31. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!