Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a párotok szexmegvonással akarna elérni valamit nálatok?
29 (lassan 30) éves nő vagyok, és szerintem gerinctelen dolog, és éretlenségre vall, ha egy nő ilyennel akar bármit is kicsikarni (vagy úgy egyáltalán zsarolja a párját), én nem tenném.
Szerintem vár rátok egy alapos beszélgetés.
Egyébként nem ő a párod véletlenül?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Elég valószínű, hogy ugyanaz a két személy, már csak a 'biológiai óra' is elárulja, + elég hasonló az íráskép is.
Amúgy most lehet, hogy közellenség leszek, de úgy vagyok vele, hogy ha a barátnőm nem, akkor majd más igen :)
megraknánk a szomszédot. háhá!
most akkor még évekig nem lesz dugi-bugi?
23 éves lány, 3 hónap az semmi, fejen állva is kibírható :)
Az pedig valóban nem lett volna túl okos a lány részéről, és logikus sem, hogy egy munkahelyet otthagy csak azért, mert hiányzik neki a barátja.
A tervezéssel nincs gond, de a tapadás, főleg a zsarolás(!) már nem fér bele egy egészséges lelkületű ember kapcsolati eszköztárába.Ez a lány vagy nagyon pici önbizalommal rendelkezik, vagy túlságosan hallgat valami idióta barátnőjére, vagy társfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!