Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet ezt elerni?

Figyelt kérdés
egy honapra utayott el a parom maris nagyon hianyzik...legszivesebben csak sirnek nem nagyon tudom mihez kezdjek. Tudom, h ez eleg durvan hangzik es nem lenne buszke ram ha igy latna. Ezert elhataroztam magam h osszekapom magam, h ne csak sopankodjak. Miket tanacsoltok, h alig varja h viszont lathasson, h ne teher legyek neki, hanem sovaroghasson utanam?
2014. júl. 11. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
De várj...miért vagy teher neki? :O
2014. júl. 11. 20:01
 2/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok teher, de ha minden nap azt hallgatna h egesz nap semmit se csinaltam mert utana bogtem akkor nem hiszem h egy ido utan ne kezdene el azon gondolkozni, h miert is szeret. Szeretnem h buszke legyen ram es erdekesnek talaljon ne pedig egy siros kiscsajnak
2014. júl. 11. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell az orrára kötni, hogy egész nap bőgtél.
2014. júl. 11. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Mire visszaér nyerd meg a lottó ötöst.
2014. júl. 11. 20:15
 5/6 A kérdező kommentje:
nem bögtem egesz nap de kedvetlen voltam es nem sok midnent csinaltam. Most komolyan, ferfikent buszke lennetek egy ilyen nore? Vagy izgalmasabb lenne ha ezer dolgot csinalna es jol erezne magat!?
2014. júl. 11. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Foglald el magad, sportolj, tanulj meg fözni, tanulj meg egy nyelvet, kirándulj, fessßel képeket, tanulj meg fotózni, ruhßat varrni magadnak, stb.
2014. júl. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!