Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontom vele az életem?
Szakíts vele a lehető leghamarabb.
Kérj külső segítségeket is. Hogy véletlenül sem legyen gond.
Sokkal jobbat érdemelsz 18 évesen. Ahogy írod fogsz is találni legalább 1 olyan hasonló korú srácot aki képes szívből szeretni.
*jónéhányszor
*megbocsájtottam
*hazaköltöztem
*bírtam
*kutyátsétáltatni
*modell
Emellett elég szegényes a stílusod, központozásod, illetve sok a szóismétlés.
Amúgy meg... három év... :'D
Tehát 35 éves volt mikor te 15 és összejöttetek. Hát gratulálok, büszke lehetsz édesanyádékra, hogy engedték, hogy egy szülőnek bizonyítottan felelőtlen, erőszakos, gyógyszerfüggő, kórosan ragaszkodó és túlkoros faszival legyél :D remélem, hogy kamu...
Ha mégsem, javaslom édesanyádéknak hogy hívják rá a rendőrséget vagy tedd meg te és ha többet pasi nem kell akkor is felejtsd őt el vagy kérj tanácsot a volt feleségétől/barátnőjétől akitől a gyereke volt.
Se vele, se nélküle. Jobban járnál nélküle.
Amúgy hiába vagy szép meg csinos, ha nincs annyi eszed, hogy lásd mekkora h*lye vagy, hogy vele vagy!
36 évesen fölszedni egy 16 éves csajt... Na ez se semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!