Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Depressziós...

Mit tegyek? Depressziós vagyok vagy szimplán elrontom az életem?

Figyelt kérdés

Azt hiszem, nem vagyok normális.

Van egy férjem akit nagyon szeretek, túlzottan is. Mármint túlzottan ragaszkodom hozzá. Bele vagyok betegedve hogy öt napig nem lesz itthon, és abba, hogy ott mit fog csinálni esténként nélkülem. A jobbik eset az, hogy kocsmázni, szórakozni, míg én itthon aszalódom tovább immár negyedik éve. De mi van ha valakivel megismerkedik? Én voltam már ilyen valaki egy alkalommal mintaházasságban élő férfi számára, mai napig furdal miatta a lelkiismeret, pedig nem történt semmi közöttünk. Tehát ilyesmi igenis létezik! És a felesége nyugodtan ült otthon a négy gyerekkel, míg mi a pattogó tűznél beszélgettünk és bókoltunk egymásnak. Szóval félek elengedni és félek nélküle maradni itthon. Egy normális ember azt mondaná, rendben, érezd jól magad, hat nap múlva várlak haza. Én ezzel szemben tervezgetni kezdem hogy a két gyerekkel utánaindulok. Ilyen hidegben!!

Van két gyerekem akiket nagyon szeretek csak épp már hetek óta nem tudok játszani velük. Mérges vagyok ha az egyik felébred, úgy érzem, vége a pihenésnek. Holott egész nap nem csinálok semmi, a konyha mint egy disznóól úgy néz ki, a ruhákat a süzleim mossák ki mert itt ninbcs hol szárítani, és a fiam napköziben eszik, ezért én ritkán főzök. Mégis minden tele van lommal, nem is pakolok, egész nap nwm csinálok semmit csak olvasok, cigizek és sajnálom magamat.

Nem szeretem ezt a zsúfolt kétszobás lakást, ez lehet magyarázat arra hogy itthon mimért nem érzem jól magam.

Nincsenek barátaim sem. Akik voltak más városban laknak, vagy gyerekük van nekik is és minden időt azzal töltenek. Nincs is kivel beszélgessek.

A szüleim meg belefolynak az életünkbe hogy segítsenek. Vigyáznak a gyerekekre, mosnak, vasárnapi ebédet főznek. És általában arra gondolok, jó lenne ha sokkal ritkábban találkoznék velük. Nagyon szeretem őket, félreértés ne esék, csak épp túl sok nekem hogy ők is tanácsokkal látnak el és figyelik milyen ügyetlen háziasszony és anya vagyok. És közben segítenek

Negyedik éve vagyok itthon a gyerekekkel, és a napjaim minden percét utálom. Mert semmit nem tudok rendesen megcsinálni. Mintha ólomból lenne a kezem és az agyam is. Elképzelem hogy hamar elpakolok mindent aztán játszom a gyerekkel ehelyett netezek, ülök ide-oda és várom hogy segítsen valaki. És most még ettől a hat naptól is rettegek, hogy mi lesz a férjem nélkül és vele nélkülem.

2009. nov. 16. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor most figyelj rám. Szedd össze magad csinálj rendet, pakolj, örülj a két szép gyermekednek, vigasztaljon hogy ilyen szerető családod - apukád, anyukád van - és egy cseppet se aggódj a férjed miatt! Mivel van 2 gyereketek, és biztosra veszem - igaz nem is, ismerlek, de az elmondottak alapján - hogy szeret téged. Ha játszol a gyerekeiddel az BIZTOS hogy segíteni fog. Majd ők felvidítanak.
2009. nov. 16. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

biztos nemezt várnád kommentként, de szerintem te tök jófej vagy:) elolvastam így az írásod, nemnagyon szeretem azilyen hosszú szövegeket a depresszióról, de ezt érdeklődve végigolvastam, és az írásodból azjött le nekem, hogy te jófej nő lehetsz:) gondolom fura amit mondok..:D meg gondolom nemis segít semmit, de ezt muszájvolt leírnom.

na de hogy vmi értelmeset is írjak...miért nem mész el dolgozni? szerintem neked az a bajod, hogy rettentően unatkozol. amikor az ember ennyi ideje unatkozik, mindenféle problémákat generál magának, csakhogy legalább vmi történjen már az életében. a másik, hogy apró problémákat fúj fel hatalmasra, mert van rá ideje, és ezen rágódik egyfolytában és ettőlcsak mégnagyobb lesz a probléma.

mondok mégvalamit, de ez lhet ijesztő lesz egy kicsit. sztem a férjed ezt látja rajtad, hogy milyen lelkiállapotban vagy. és sztem a férjek nemszeretik, ha a feleségük ilyen, ez feszültté teszi őket, és előbbutóbb nemszeretlek lesz belőle. ésígy mégnagyobb az esélye h abban az 5 napban valaki nálad jobban ismerkedjen meg,

neked tényleg változtatni kéne az életeden, mert mint már mondtam, te jófej lehetsz, és nemlehetsz ilyen, amilyen most vagy :)

előszöris, menj el dolgozni szerintem. az sokmindent megoldana. és a szülőket sem kéne így kizárni, mert bizony ha dolgozol akkor a szülők segítsége jólfog jönni :D

2009. nov. 16. 15:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon sokat segített!Ősszel fogok visszamenni dolgozni, akkor lesz kétéves a lányom. Addig remélem kikászálódom ebből.
2009. nov. 16. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem,is nagyon jo fej vagy:-) kedves nocike vagy,biztos jo baratok lennek,enis ilyen vagyok mostnsag, es szeretnek melozni mihamarabb megint:-S puszi sok szerencset neked:-)
2009. nov. 16. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!