Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kénne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kénne tennem?

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm 5 éve ismerem és most szerelmes lettem belé nyár elején. először még nem mondtam el neki de már tudja és azt kérdezném miért nem akar összejönni velem? pedig már nagyon sokat beszélgettem vele meg mindég őszintén mondtam neki el mindent hogy szeretem de semmit nem mond rá de szerintem érez valamit ő is mert már 2x is megpuszilt meg megölelt de nem tudom hogy hogyan tudnám rávenni hogy járjon velem szerintem attol fél hogy csak ki akarom használni melesleg nemrég szakított a barátjával mához egy 3 hete? kérlek titeket segítsetek mert fontos lenne

2014. aug. 23. 21:14
 1/6 anonim válasza:
Szerintem ezt neked kéne tudni de segithetek (tünk). Adj neki szerenádot ha megoldható. Van az a cartedor reklam amikor rozsa meg gyertya mutatja neki az utat h hova kell mennie és épp az út te hozzád vezet egy vacsival. Vald be mit érzel neki és ha ez se válik be akor kérdezd meg mi benned a baj. Enyit tudtam most remélem segített.
2014. aug. 23. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Arra még esetleg nem gondoltál hogy ő nem vonzódik hozzád?
2014. aug. 23. 21:21
 3/6 anonim válasza:
Ja a helyesírásom miatt senkise szivasson.
2014. aug. 23. 21:22
 4/6 A kérdező kommentje:
gondoltam már rá hogy nem vonzódik hozzám de anyi mindent megcsinált már ami miatt érzem hogy valamit érezhet csak fél bevallani pld: mikor hazafelé mentem megölelt és nem is kértem rá. egyébként ha számít bak vagyok és elégé durván visszahúzódó és lehet azért nem merem megkérdezni járna e velem nem tudom de félek hogy nem-et mond
2014. aug. 23. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2014. aug. 25. 18:44
 6/6 A kérdező kommentje:
15
2014. aug. 26. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!