Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kénne tennem? :/
Szóval én elég csendes típus vagyok...mármint amikor a barátaimmal beszélek akkor teljesen normális vagyok, sőt általában én beszélek a legtöbbet xD de amikor valami idegen megkérdez valamit akkor teljesen zavarba jövök és csak hebegek habogok...ugyanez a pasik terén...ha olyan fiúval beszélek aki tetszik nekem akkor sose tudok egy mondatot normálisan elmondani :S....Szerintetek hogy tudnék ezen változtatni? :S (bocsi ha nem ebbe a kategóriába tartozik)
normálsi válaszokat kérnék.. köszönöm előre is :)
Érdemes tisztázni, mi igazán fontos. Idegennel mi a gond? Úgy értem, amíg nincs miért feljelentenie.. :) Ha tetszős fiúval félszeg vagy, gondolj bele, mi múlik rajta? Továbbra se közeledtek, ha hiba van? Esetleg jól sülhetne el és a kapcsolat kissé félelmetesen újdonság lenne? Vagy a vélemények? Esetleg amcsi filmes nyilvános beégés? Ugyan már. Mind olyasmi, amire te emlékeznél a legtovább, ha tényeg ennyire hajlandó vagy kellemetlen dolgokon rugózni... Nincs tanácsom, tudod mi a jó neked. Lehet, hogy most még pont nem sietnéd el, és maradnál önmagad. Vagy lehet, hogy nem neveznéd önmagadnak azt, aki berettenve küzd a mondatkomponálással, miközben tudja, hogy neki ez máskor mindig könnyen és jól megy.
Tehát csak több komolytalanságot. Jó az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!