Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit kénne tennem?
Figyelt kérdés
Én 16 barátom 21 több mint két és fél éve voltunk/vagyunk együtt 5hete nemvolt itthon egy hétig és rájöttem hogy nekem kellmég a szaabdság fiatal vagyok és hogy nem akarok még felnőt problémákon gondolkozni hogy nincs munkám stb,mert neki nemvolt és egyszerüen énis annyit idegeskedtem rajta hogy volt hogy nemettem több napig,és szóval 3hete szakitottam vele de ugy szakitottunk hogy nem csajozunk pasizunk mertmég bármi lehet de én párszor beszéltem srácokkal egy buliba még megpusziltam az arcán egy srácot akkivel utána beszélgetünk interneten de a barátom mindent megtudod mert feltörte az összes oldalamat és msot uyg voltunk hogy nekem kellmég az időa gondolkodáshoz dema átmentme hozzá ésmondta hogy msot végleg szakitottunk otthagya amunkahelyét és olyanokat fog csinálni hogy börtönbe kerül sirtam nagyon megijedtem mitfog csinálni és mikor hazakisért mondtma neki h kifogunk békülni szeretem nagyon,de nekem még szükségem van a szabadságra segitsetek nem tudom mitévő legyek2010. máj. 30. 20:42
1/1 anonim válasza:
ne hagyd már, hogy megfenyegessen :D
Döntsd el mit akarsz, és ne hátrálj meg a döntésedtől semmilyen körülmények között. Ha mégis megtörsz, rossz volt a döntésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!