Mit kénne tennem? Szeretném, de valahol nem is.
Nem rég ismerkedtem össze egy sráccal. Nagyon jó vele.
Ő szeretné hogy neki adnam a szüzességemet. És én is vágyom rá, szívesen oda adnám. Csak egy gond van, hogy még nincs szerelem csak bírunk egymást. Én meg szerelemmel szeretném elveszíteni.
Mit csináljak? Szeretném, de valahol nem is.
A szerelem nem akkor jön, ha amikor akarod, hanem akkor, ha bizonyos molekulák az agyadban "úgy döntenek". Lehet, hogy sohasem leszel szerelmes (alkati kérdés - nem mindenki lesz az). Ha tehát feltételnek kötöd ki a szerelmet, akkor lehet, hogy szűzen halsz meg.
Azért sem kell szerintem túllihegni a "szüzesség elvesztése" témát, mert az első néhány szexuális aktus az esetek nagy részében nem különösebben kellemes.
a szüzesség elvesztéséhez két féle képpen kell késznek lenned...testileg, és lelkileg....elvileg szellemileg is de az nemtom mi, szval nem lényeg..xD
Abból amit írtál szerintem csak testileg vagy kész, lelkileg meg már csak azért sem mert nem úgy szereted..szerintem mindenképp olyannal veszítsd el, akit szerelemből szeretsz...nem fogod megbánnni...meg szerintem azt se, ha még vársz a szüzesség elvesztésével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!