Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girl016 kérdése:

Mit tegyek? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a helyzet, hogy van egy srác, akivel pár hónapja ismerkedtem meg. Már kétszer-háromszor találkoztunk. Nagyon jól érzem magam vele, de tényleg, és múltkor bevallotta, hogy kapcsolatot szeretne velem. Nos, az egyik, hogy nekem ez még túl gyors, mert nem rég nem lett vége a kapcsolatomnak, még elég friss. A másik, hogy szüleim miatt félek, hogy hogy reagálnának. Ugyanis ez a fiú félig cigány. Anyáékkal már rengeteget veszekedtem emiatt, nem szeretnék, hogy egy ilyen sráccal legyek együtt, és hogy szégyent hoznék rájuk.. de azt tudom, hogy ő nem olyan, mint a többi. Ilyen kommenteket nem is kérek, mert már biztos, hogy teljesen jó szándékkal közelít hozzám, és nekem semmi gondom vele. Szerintetek mit tegyek? :/ Bizonytalan vagyok, de az ő érzéseivel viszont nem akarok játszani, mert kezd nekem már elég fontos lenni, és nem szeretném elrontani. Értelmes válaszokat kérek, köszönöm!!

2014. aug. 21. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyenlőre várj még vele. Ha már kapcsolatot szeretne, érez irántad valamit, ebből szerintem az következik, hogy megérti ha azt mondod, hogy most még ne. Nyugodtan legyél vele őszinte, és mondd el neki
2014. aug. 21. 22:38
 2/2 anonim válasza:
Figyelj. Itt rólatok van szó, nem a szüleidről. Ha te kedveled a srácot, akkor magyarázd meg a szüleidnek, hogy fogadják el, de ez a helyzet. Onnantól fogva kötelességük lenne elfogadni, ha ez az, ami téged boldoggá tesz. S a másik dolog, hogyha neked ez a tempó kicsit túl gyors, akkor mond meg a srácnak, hogy jól érzed magad vele, te is el tudnál vele többet képzelni, csak egy picit lassítsatok, mert neked picit gyors ez a tempó. Ha tényleg olyan rendes, ahogy leírtad, akkor meg fogja érteni, és meg fog oldódni a probléma! :)
2014. aug. 21. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!