Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jövője? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kb 1 éve szakítottunk a távolság miatt, de barátok maradtunk. 3-4 hónapja viszont minden nap órákat beszélünk, a lány mással jár de bármi baj van mindig hozzám fordul és volt hogy egész éjjel beszéltünk. Egyszer bevallotta hogy nagy hülyeség volt hogy szakított velem és szeretné jóvá tenni. Most a napokban találkoztunk, és míg együtt voltunk végig ölelgetett, végig engem nézett és kereste a szemkontaktust, többször is kérdezte hogy mikor találkozunk legközelebb. Szerintetek lehet ebből később még valami? 18/F2014. aug. 21. 11:43
1/5 anonim 

válasza:

A káposzta sem olyan jó már felmelegítve... :)
+ Most közelebb laktok egymáshoz, h újra tudja kezdeni? Mert lehet 1-2 hónapig megint rózsaszín lenne minden, de aztán újra előjönne a "nagy a távolság" probléma! Ráadásul mással van... Ez már eleve aljasság a lány részéről, h barátja van és mellette veled találkozik, ami nem puszta barátság célból! Szerinted nem tenné meg veled ugyanezt, h mással is kijárkál? Dehogynem!
2/5 anonim 

válasza:

az elsőnek igaza van a legjobb amit tehetsz az hogy megmondod neki hogy ez nem helyes és hagyjon békén téged mert milyen ember hogy van barátja és veled akar lenni.... vagy elkaphatod de azzal csak ideig óráig vonod magadra a figyelmét, mert szerintem a leírásod alapján nem nagyon van jövőtök, főleg hogy ilyen a csaj... a legjobb amit tehetsz hogy elmondod neki hogy ez így nem helyes és nem lehet köztetek barátságnál több
3/5 A kérdező kommentje:
Azt hozzáteszem hogy én voltam az első nagy szerelme. Tudom hogy nem helyes amit csinál és mondtam is neki. Viszont ő ragaszkodik hozzám és pár hete azt mondta hogy még mindig szeret
2014. aug. 21. 12:12
4/5 anonim 

válasza:

Huhu, nekem is volt első nagy szerelem, de még se vele vagyok :D Mondja, h téged szeret! Ok! És szerinted a jelenlegi pasijának mit mondd, h még mindig együtt vannak? Valószínű neki is ugyan azt, amit neked, mert tudja jól, h mi az amit hallani akar egy szerelmes férfi! Eleve nem kezdenék ki egy ilyen ócska nővel ha férfi lennék, mert semmi gerinc nincs benne. Hisz a mostani pasijával sem tud őszinte lenni, akkor veled, h tudna? :D + Még mindig nem válaszoltál a többire... :) H mitől lenne most jobb a kapcsolatotok, ha a távolság még mindig ugyanolyan nagy?
5/5 anonim 

válasza:

Vágj bele, mert ha nem teszed, egy életre bánni fogod.A jövőt ti alakítjátok, a jelen függvényében. A károgókra meg ne hallgass, felesleges. A te életed éled és nem az övékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!