Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek van jövője?
Most hétvégén megismertem egy osztrák férfit, aki bécsben lakik. Nagyon jól éreztük magunkat, együtt aludtunk de ennél több nem történt. Másnap erősködött, h menjünk úszni stb..de én sajnos elaludtam, így délután futottunk össze 5 percre, majd kiderült, h aznap megy haza. Írtam neki h fussunk össze 5 percre, de mondta h már indulnak, viszont nagyon kedvel, de ő nem akar barátnőt. Mondtam, h nem kell ilyen komolyan venni, szerencsés utat kívántam és részemről azt hittem ennyi, de este írt, h hiányzom neki, és h visszafordul hozzám (tudom ezek csak szavak) aztán ma írt, hogy töltsek le egy alkalmazást, hogy ingyen beszélhessünk,és azóta beszélgetünk.
Nekem nagyon szimpatikus volt, hogy egy igazi úriemberrel találkoztam, és bécs nincs is messze, dehát ki tudja...Valaki volt már hasonló helyzetben? Hogy alakult neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!