Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek jövője?
Adott álmaim pasija, akiért oda meg vissza vagyok (külföldön él) neten ismerkedtünk meg, 2000 kmerrol minden szép és jó volt. Nagy volt a várakozás, alig vártam h itt legyek nála. Elmondása szerint, nagyon vágyik egy normális lanyra akivel lehet tervezni. Én kész lennek feladni az otthoni munkámat és itt újat keresni. De valahogy úgy érzem h ő ezt nem akarja. Ha kérdezem erről, a válasza annyi, hogy ő erre nem tud így mit mondani, majd meglátjuk. Ez az egy hét tényleg nagyon kevés hogy rendesen megismerjük egymást, de én úgy érzem h nekem rá van szükségem.
Hogyan tudnám elérni, h engem akarjon, és velem érezze jól magát stb? Őszintén szólva az esne a legjobban ha haza se akarna engedni jövőhéten... (bár amúgyis hazamennék, de valahogy jól esne)
Bocsi a hibákért, telefonról írtam)
Ha ő nem úgy gondolja, ahogy te, akkor nincs mit tenni. Ráerőltetni meg nem szabad magadat, mert abból semmi jó nem fog kisülni.
Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel.
Voltam netes kapcsolatban,és megkell mondjam ennek nem lesz jövője.Tudod neten sohase ismerkedj.
Ja és az énis ugyanígy voltam,megtettem volna mindent,de nem volt elég,hiába tetszettünk eleinte egymásna és vágytunk egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!