Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ilyen kapcsolatnak vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen kapcsolatnak vajon van jövője?

Figyelt kérdés

Haverom(34) összejött egy csajjal(20). Az a lényeg hogy a csajszinak elég sz@r gyerekkora volt, alkoholista szülők stb. pár éve már nem is lakik otthon egyik barátnőjénél húzta meg magát onnan járt suliba.

Ő hozta őket össze.

Haverommal 2 hónapja ismerik egymást és már oda is költözött. Kérdeztem hogy szereti-e azt mondta nem tudja igazából csak megsajnálta a lányt. Én mondtam hogy erre nem lehet építeni egy kapcsolatot. Erre ő hogy ez nem is igazi kapcsolat mert am nem szexelnek a csaj nem is volt még senkivel, csak kedveli, jól elhülyülnek, de én látom hogy a lány viszont szereti őt.

Lehet ebből valami? Majd kialakul?

(Haverom am nagy nőcsábász, nagy dumás, "pénzes")

2014. júl. 18. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:

nem valószínű, de majd eldől

lehet csak barátok lesznek, de az se rossz végülis

2014. júl. 18. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Téged mi vagy ki izgat ebben a sztoriban végülis, a lány vagy a fiú?
2014. júl. 18. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, lehet.

Ha a haverod, akkora nőcsábász lenne, akkor nem költöztette volna oda magához, úgy hogy még csak nem is szexeltek. Talán neki is jelent valamit a lány, csak nem akarta az orrodra kötni.

A lánynak meg biztosan idő kell, hogy feloldódjon, főleg, hogy még szűz is.

Majd kialakul.

2014. júl. 18. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha az egyik fél részéről csak sajnálat van, az már régen rossz.. Nem lesz ebből semmi komoly.
2014. júl. 18. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!