Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kapcsolatnak vajon van jövője?
Haverom(34) összejött egy csajjal(20). Az a lényeg hogy a csajszinak elég sz@r gyerekkora volt, alkoholista szülők stb. pár éve már nem is lakik otthon egyik barátnőjénél húzta meg magát onnan járt suliba.
Ő hozta őket össze.
Haverommal 2 hónapja ismerik egymást és már oda is költözött. Kérdeztem hogy szereti-e azt mondta nem tudja igazából csak megsajnálta a lányt. Én mondtam hogy erre nem lehet építeni egy kapcsolatot. Erre ő hogy ez nem is igazi kapcsolat mert am nem szexelnek a csaj nem is volt még senkivel, csak kedveli, jól elhülyülnek, de én látom hogy a lány viszont szereti őt.
Lehet ebből valami? Majd kialakul?
(Haverom am nagy nőcsábász, nagy dumás, "pénzes")
nem valószínű, de majd eldől
lehet csak barátok lesznek, de az se rossz végülis
Persze, lehet.
Ha a haverod, akkora nőcsábász lenne, akkor nem költöztette volna oda magához, úgy hogy még csak nem is szexeltek. Talán neki is jelent valamit a lány, csak nem akarta az orrodra kötni.
A lánynak meg biztosan idő kell, hogy feloldódjon, főleg, hogy még szűz is.
Majd kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!