Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
egy hete vagyok együtt mostani barátommal, de már régóta ismerjük egymást és a szüleim elutaznak otthonról. áthívnám a barátomat hogy aludjon ott nálunk mert egyedül leszek otthon. mit engednétek neki? miben lennétek benne? mindketten 17 évesek vagyunk.

2014. aug. 18. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez gáz
2014. aug. 18. 15:38
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Hát szexet semmiképp.
2014. aug. 18. 15:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ő (szinte) mindenben benne lenne. De te most konkrétan azt akarod tudni, hogy mások szerint mi a helyes? Úgy éled az életed ahogy akarod és ami azon az estén fog történni köztetek marad.
2014. aug. 18. 15:41
 4/10 anonim ***** válasza:
hát attol függ mennyire tartod magad riba_ncnak
2014. aug. 18. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Attól függ, hogy mit szeretnél.

A felnőtt emberek el tudják dönteni mit mikor, és miért.

Ha odavagytok egymásért, akkor hajrá, szeretkezzetek, ha nem, akkor meg nem :)

Semmit nem gondolok. Nincsen két egyforma kapcsolat. Oltári ostobaság egy modellben gondolkodni ami mindenkinek jó. Ilyen nem létezik. TI döntsétek el, hogy mit akartok, és csakis TI :)

Ez az érettség mércéje, hogy tudtok dönteni.

2014. aug. 18. 15:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

1 hét az semmi, hiába ismeritek egymást régóta, gyanítom, hogy az csak egy felületes viszony, ismerettség lehetett.

Én nagyon korainak tartok bárminemű szexuális jellegű tevékenységet, főleg konkrétan aktust, hiszen nem tudom elképzelni hogy 1 hét "mélyebb" kapcsolat után ismernétek egymást, egymás testét, vágyait, igényeit, melyikőtök hogyan működik, mi a jó a másiknak és mi kevésbé, stb.

Ha majd ezekkel tisztába lesztek akkor javasolnám a szexet, addig semmiképp, de sajnos manapság már mások mondják meg (ahogy a példa is mutatja), hogy mit csináljanak az emberek, mert nagyon sok éretlen, önállótlan, életképtelen ember van, akiknek a másikkal való kapcsolat rögtön a szexet jelenti :)

2014. aug. 18. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:
csak kettőtökön múlik...
2014. aug. 18. 16:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Sekkből szájba simán mehet, ha így érzed..
2014. aug. 18. 17:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy hét még nagyon korai! Tényleg nem ismeritek még annyira egymást és egymás vágyait. Én így, ennyire kevés idő után még biztos nem bíznám rá magam egy srácra, de te tudod, hogy mit akarsz csinálni. Ha már régóta nagyon jó haverok/legjobb barátok vagytok és szerelem lett belőle, az mondjuk más, de ha csak valamennyire ismertétek egymást és most kezdenek kialakulni a komolyabb érzelmek, akkor én még várnék.

18L

2014. aug. 18. 18:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Kicsit korai szerintem egy hét után.

Azt engedd neki, amit szeretnél és nem bánsz meg (megbánhatod azt is, hogy belementél valamibe meg azt is hogy nem mentél bele).

2014. aug. 18. 18:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!