Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz?

Attól függ, hogy mit szeretnél.
A felnőtt emberek el tudják dönteni mit mikor, és miért.
Ha odavagytok egymásért, akkor hajrá, szeretkezzetek, ha nem, akkor meg nem :)
Semmit nem gondolok. Nincsen két egyforma kapcsolat. Oltári ostobaság egy modellben gondolkodni ami mindenkinek jó. Ilyen nem létezik. TI döntsétek el, hogy mit akartok, és csakis TI :)
Ez az érettség mércéje, hogy tudtok dönteni.

1 hét az semmi, hiába ismeritek egymást régóta, gyanítom, hogy az csak egy felületes viszony, ismerettség lehetett.
Én nagyon korainak tartok bárminemű szexuális jellegű tevékenységet, főleg konkrétan aktust, hiszen nem tudom elképzelni hogy 1 hét "mélyebb" kapcsolat után ismernétek egymást, egymás testét, vágyait, igényeit, melyikőtök hogyan működik, mi a jó a másiknak és mi kevésbé, stb.
Ha majd ezekkel tisztába lesztek akkor javasolnám a szexet, addig semmiképp, de sajnos manapság már mások mondják meg (ahogy a példa is mutatja), hogy mit csináljanak az emberek, mert nagyon sok éretlen, önállótlan, életképtelen ember van, akiknek a másikkal való kapcsolat rögtön a szexet jelenti :)

Egy hét még nagyon korai! Tényleg nem ismeritek még annyira egymást és egymás vágyait. Én így, ennyire kevés idő után még biztos nem bíznám rá magam egy srácra, de te tudod, hogy mit akarsz csinálni. Ha már régóta nagyon jó haverok/legjobb barátok vagytok és szerelem lett belőle, az mondjuk más, de ha csak valamennyire ismertétek egymást és most kezdenek kialakulni a komolyabb érzelmek, akkor én még várnék.
18L

Kicsit korai szerintem egy hét után.
Azt engedd neki, amit szeretnél és nem bánsz meg (megbánhatod azt is, hogy belementél valamibe meg azt is hogy nem mentél bele).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!