Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem életem szerelmét?! Szerintetek szólhat egy életre? Mi az ami kapcsolatromboló?!
Amit most írok, az 100% tapasztalat lesz.
Chatelés közben eléggé könnyű beleszeretni valakibe. (persze ha segített neked, az egy kicsit más kérdés, amit írok, az a szerelem részére vonatkozik) Az átadott információ nagyon kis hányadát jelentik a szavak, a legtöbb dolog élőben derül ki, a testbeszédből, mimikából.
Tudom, mert én is jöttem már össze facebookon valakivel. Nagyon jófejnek találtam. Aztán megismertem, és ahogy visszaolvastam a beszélgetéseinket, és hozzátettem az irományaihoz az arcát és a hangsúlyát, kiderült, hogy amit jófejség hittem, sok esetben nem az volt.
Persze ettől még simán lehet, hogy nagy szerelem lesz belőle, de ne igyál előre a medve bőrére, ezt csak akkor fogod megtudni, ha találkoztok.
A tarthat örökké? kérdés pedig kicsit értelmetlen, mert ha komoly kapcsolatról van szó, ez általában nem egy kapcsolat elején derül ki.
Holnap találkozunk.Eddig nem jött össze szülők végett.Nem perverz..bizonyította.Még szűz,hogy lenne az?-.-
Amúgy,köszönöm mindenkinek a kedves válaszokat :) .Igyekszem mindent megtenni annak érdekében,hogy ne legyen vége !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!