Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megismertem életem szerelmét?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem életem szerelmét?! Szerintetek szólhat egy életre? Mi az ami kapcsolatromboló?!

Figyelt kérdés
2014.05.21-en ismertem meg facebookon.Nemsokára 3honapja,hogy ismerem,de még nem találkoztunk.Nagyon egymásba szerettünk,már másnap..Iszonyatosan fura,hogy 15 évesen megtaláltam eletem szerelmét.Minden megvan benne amiről álmodtam.Szerintetek tarthat örökké?Azt mondják "sose hagyj el egy olyat,ki előbb megérintette a lelked,mint a tested".Ugye nem reménytelen neki szentelnem az életem?!Minden meg van ,ami kapcsolathoz kell: hatartalan őszinteség,bizalom és szeretet..de hiányzik az érintése..

2014. aug. 15. 00:57
1 2 3
 11/22 Doruss ***** válasza:
100%

Amit most írok, az 100% tapasztalat lesz.

Chatelés közben eléggé könnyű beleszeretni valakibe. (persze ha segített neked, az egy kicsit más kérdés, amit írok, az a szerelem részére vonatkozik) Az átadott információ nagyon kis hányadát jelentik a szavak, a legtöbb dolog élőben derül ki, a testbeszédből, mimikából.

Tudom, mert én is jöttem már össze facebookon valakivel. Nagyon jófejnek találtam. Aztán megismertem, és ahogy visszaolvastam a beszélgetéseinket, és hozzátettem az irományaihoz az arcát és a hangsúlyát, kiderült, hogy amit jófejség hittem, sok esetben nem az volt.

Persze ettől még simán lehet, hogy nagy szerelem lesz belőle, de ne igyál előre a medve bőrére, ezt csak akkor fogod megtudni, ha találkoztok.

A tarthat örökké? kérdés pedig kicsit értelmetlen, mert ha komoly kapcsolatról van szó, ez általában nem egy kapcsolat elején derül ki.

2014. aug. 16. 13:32
 12/22 anonim válasza:
Ln azt mondom, ha egy kapcsolatban jól érzitek magatokat, sz*rjatok mindenki más véleményére, ha távkapcsolat, ha nem, és ha tényleg tetszik, ne tégy le róla semmi áron, nagyon sok sikert kívánok nektek! :)
2014. aug. 16. 18:49
 13/22 anonim válasza:
Mindent meg kell próbálni, ki tudja, lehet nem lesz belőle semmi, de az is lehet, hogy életed végéig boldogan fogtok élni. Sok sikert!
2014. aug. 16. 18:50
 14/22 ksztella válasza:
50%
Ilyen marhaságot. :) Ha még nem találkoztatok ,hogy szólhatna egy életre? Az kapcsolatromboló,ha nem találkoztok. Miért nem találkoztatok? És ha valami perverz? Sosem tudni ebben a világban:) De ti tudjátok..
2014. aug. 16. 20:44
 15/22 A kérdező kommentje:

Holnap találkozunk.Eddig nem jött össze szülők végett.Nem perverz..bizonyította.Még szűz,hogy lenne az?-.-

Amúgy,köszönöm mindenkinek a kedves válaszokat :) .Igyekszem mindent megtenni annak érdekében,hogy ne legyen vége !

2014. aug. 17. 03:55
 16/22 anonim válasza:
annyiban tényleg igaza van az előző válaszolónak, hogy nagyon kell vigyázni, van aki megkéri a húgát, hogy beszéljen a másik féllel, szóval itt vannak vicces dolgok, nem megrémíteni akarlak, csak jó ha tudod
2014. aug. 17. 11:25
 17/22 A kérdező kommentje:
Jó érzé,hogy mindenki verébnek néz..de mikor telefonon beszélek vele nem hallom a huga hangját, szóval loool,mekkora hülyeség.Tisztában vagyok a negatívumokkal,de nem érdekel..elég volt az a 4szörnyű negatìv év.Én mára már pozitív ember vagyok,hála neki.Ja,és a szememet nem kell felnyitni..én is tisztában vagyok azzal,hogy MEGESHET "hogy a huga irkál" ,de ebben a kapcsolatban nem eshet meg ez a hülyeség,sem más.Az egyetlen romboló tényező ÉN lehetek,nem ő!!!!:) .
2014. aug. 21. 19:14
 18/22 anonim ***** válasza:
17én írtad, hogy másnap találkoztok, megtörtént végül is? :D
2014. aug. 21. 20:24
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem találkoztunk,mert anyám ellenez mindent,szigorú.Elszökni nem akartam..De 28-án jön.Anyu beleegyezett:).
2014. aug. 22. 00:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Végül mi történt? Remélem, élőben is olyan, mint ahogy elképzelted. Én már jártam úgy, hogy hónapokig beszélgettem egy sráccal facebookon, mindenről tök jól tudtunk beszélgetni, aztán miután élőben találkoztunk, egy nappal utána lekoptatott :( Pedig előtte is egy csomó képet látott rólam, szóval sokáig nem értettem, miért nem írt többet. Remélem, hogy veled nem ez fog történni.
2014. aug. 28. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!