Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély még? Megismertem egy pasit, én idősebb vagyok tőle, a srác 25 éves. Az elején jól megvoltunk, de most úgy 2 hete összezavarodott.
Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy dilemmázik a komoly kapcsolat és a haverok, bulizás között, és úgy néz ki, hogy a haverjait választotta. Van rá esély, hogy meggondolja magát és lecsengjen neki ez a "haverok a mindenem" ügy?2014. júl. 21. 10:47
1/10 anonim válasza:
Jól teszi. Menjen bulizzon a haverokkal, fektessen meg minél több csajt, majd ráér 40 évesen, hogy rácsimpaszkodjon egy életre egy nő.
2/10 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Ha nem nagy a korkülönbség, akkor járj el vele te is néha. Kössetek kompromisszumot, hogy néha buliztok, néha meg azt csináljátok, amit te szeretnél.
3/10 anonim válasza:
meg kell beszélned vele milyen lenne a komoly kapcsolat veled, és ha elfogadja akkor belemegy, ha nem akkor sajnos időre van szüksége...persze azt is el kell mondani mit "kap" és mitől kell "megszabaduljon"...
21F
4/10 A kérdező kommentje:
Én 27 vagyok.
2014. júl. 21. 10:55
5/10 anonim válasza:
Ez a két év semmi. Nem hiszem, hogy a kora miatt ilyen. Van aki 30-40 éves korában is a "haverok a mindenem" szerint él.
6/10 anonim válasza:
2-es vagyok. Mindenképp a kompromisszumos megoldást javaslom. Az írásod alapján azt hittem, 30 feletti vagy. Neked is belefér még a bulizás.
7/10 anonim válasza:
Én 25 vagyok és teljes mértékben kiéltem magam, 16-20 között egyfolytába buliztam, minden szilveszteri buli kb 5-6 napig tartott, egyik haveromhoz "költöztünk be" páran, a szülei ránk hagyták a házat. Most inkább összehívok pár barátot, rakunk egy tüzet a kertben, valamelyikünknél, sütögetés, sörözés, nem hiányzik a szórakozóhelyek hangulata. Párom 35, nemsokára összeházasodunk, szóval igen, ki lehet "nőni" ebből.
8/10 anonim válasza:
Nem zavarodott ő össze,csak nem akarja elkötelezni magát,viszont ezt nem meri igy elmondani neked! Ennyire nagyon egyszerű!
29/F
9/10 anonim válasza:
Ugy irtad, hogy idosebb vagy, mintha legalabb 40 lennel :)
Ha neki a bulizas a fontosabb mint egy komoly kapcsolat veled, akkor inkabb hagynam!
A kettot egyebkent meg ossze lehetne siman hangolni - ha akarna!
A kortol ez nem fugg egyebkent, nekem van egy exem 40 eves ( en 32 voltam) , es neki a tv- ben a golf meg foci fontosabb volt mint en.
Ott is hagytam!
10/10 anonim válasza:
Mindenképpen beszéljétek meg, hogy meg akarja-e kötni a kompromisszumot, hogy nem haverozhat annyit amennyit eddig. Ez természetes reakció, mert sokan nehezen dolgoznak fel egy ekkora változást az életükben, és bepánikolnak. Tudatosulnia kell benne, hogy mostantól nem csak ő van, hanem ti vagytok, ez lehet, hogy egy kis időt vesz igénybe. Kicsit próbáld az ő szempontjából is nézni és adj neki egy kis időt, majd utána meglátjátok mi lesz. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!