Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 14-ikén megismertem egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-ikén megismertem egy lány, szerintetek ez már lehet szerelem?

Figyelt kérdés
a teljes sztori ugy van,hogy nagyon rossz kedvem volt sokáig, es van ez az ask.fm ahol a valaszaimat látta valaki, aki elkezdett irogatni nekem, minden nap irt, egesz jol elbeszelgettunk, ja es persze nevtelenul irt, aztan megkertem 1-2 honap utan hogy mondja meg kiő, megigerte hogy junius 14 iken megmondja kiő, megis mondta, ekkor kiderult hogy volt szerelmem szomszedja, aztan beszelgettunk kiderult hogy nagyon perverz lany kb mint en :) sok a kozos bennunk, egesz jol eltudunk beszelgetni 14 ike ota megallas nelkul szinte ejjel nappal beszelgetunk, aztan 18 ikan talalkoztunk egesz jol elbeszeltunk masfel 1 orat kb :) aztan most szombaton megkerdeztem bejovok e neki azt mondta hogy o nem ugy bír engem mint én őt, ez rosszul esett, es nem birtam mar ugy irni neki mint regen, aztan aznap mar nem is beszeltunk masnap ram ir, mondja hhogy beleirt a naplojaba amibe csak a fontosakat irja es azt irja hianyzom neki, kerdeztem tole miert hianyoznek, valasza mert tegnap nem tudta meg ma jott ra hogy nem beszeltunk szeret engem es nagyon fajt neki hogy nem beszeltunk, meg sirt is miattam depizett nagyon, en is majdnem sirtam csak en inkabb aludtam, na es ezutan megbeszeltuk hogy par napig nebeszeljunk, de en aznap mar nem birtam ki ezert rairtam hogy hagyjuk ezt a hulyeseget es beszeljunk nagyon hianyzott, es mondta hogy varta hogy irjak neki, es nezte melyiknk birja kevesebb ideig, en gyorsabb voltam es most kibekultunk, minden megy tovabb mint eddig csak mosmar talan szerelmes belem, par het mulva megyunk moziba es egesznap vele leszek varom, na szerintetek már lehet hogy szerelmes belem?

2014. jún. 23. 10:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
miért pont 14-e?
2014. jún. 23. 10:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
2014. jún. 23. 10:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Lányok vagytok? WTF??
 4/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem szerencsés nap, így nem...
 5/14 A kérdező kommentje:
Azert 14 ike mert akkor volt az évzaroja :DD Masik valaszolo én fiu vagyok :D
2014. jún. 23. 10:16
 6/14 anonim ***** válasza:

"nagyon perverz lany kb mint en "

ebből gondoltuk, hogy te is lány vagy.

2014. jún. 23. 10:20
 7/14 A kérdező kommentje:
Ott a perverzsegre gondoltam, de bocsi a felrevezetesert :)) amikor visszaolvastam leesett hogy az felreertheto :)
2014. jún. 23. 10:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a kérdésed magyarázatát, mert túl hosszú, de véleményem szerint nem szerelem.
2014. jún. 23. 10:30
 9/14 A kérdező kommentje:
Mivel nem olvastad el a magyarázatot nem használható a válaszod :P
2014. jún. 23. 10:32
 10/14 anonim válasza:

Lehetséges. Úgy is ki fog alakulni köztettek és, akkor el lesz döntve. Egyet biztosan tudok. Egy lány nem hazudik a naplójának. :)

L/17

2014. jún. 23. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!