Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én soha nem fogom érteni a férfiakat. :D?!
azt mondja hogy felkéne avatni a kocsiját.." avatni " de engem ennél többre tart.. aztán megkérdezi hogy de holnap nincs-e kedvem szexelni egyet?:D
amikor azt mondom hogy nincs mert nem akarom elsietni, azt mondja jólvan nembaj..:D így döntsem el hogy mit akar tőlem?! :D
18/L
Kedves 23-as, remélem ezt te sem gondolod komolyan! Az ilyesmit nem kell elsietni! Én speciel itt vagyok 18 évesen és még szűzen, mert - bár jelentkező lett volna jó pár - nem leszek egy "kaland", nem fogok ilyesmibe belemenni, nem akarom, hogy csak kihasználjanak. Inkább várok, amíg találok egy értelmes, normális, komoly srácot, akivel szeretjük is egymást! (Persze tudom, hogy akkor is megvan az esélye, hogy félreismerem és csak kihasznál, de ez most mellékes.) És emiatt nyugodtan lenézhetsz, ha te így gondolod, gondolhat bárki bármit, én ezt akkor is így tartom helyesnek!
Kérdező, bocsi az "offolásért"!
(22-es voltam)
18/L
jajj:D bocsánat hogy nem bújok ágyba mindenkivel, akkor lehet én nem vagyok normális ha ez a "normális"
nem, nem vagyok szűz, de viszont csak akkor szexelek rendszeren ha van kapcsolatom... de köszi a kioktatást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!