Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én soha nem fogom érteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én soha nem fogom érteni a férfiakat. :D?!

Figyelt kérdés

azt mondja hogy felkéne avatni a kocsiját.." avatni " de engem ennél többre tart.. aztán megkérdezi hogy de holnap nincs-e kedvem szexelni egyet?:D

amikor azt mondom hogy nincs mert nem akarom elsietni, azt mondja jólvan nembaj..:D így döntsem el hogy mit akar tőlem?! :D

18/L

2014. aug. 14. 00:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én veled egykorú vagyok, mégis tök egyértelműnek tartom, hogy csak a szexre hajt. Szerintem hagyd a fenébe, az ilyennel én foglalkozni se szoktam, nem vagyok benne az ilyesmiben! Komolytalan, kanos és csak egy skalp lennél, aztán "menőzne" a h*lye haverjai előtt, hogy "Na, ezt is meghúztam.", úgyhogy tényleg ne nagyon reagálj az efféle dumáira vagy állítsd le, hogy te nem akarsz lefeküdni vele. Bár a te dolgod, te döntésed...
2014. aug. 14. 02:02
 22/27 anonim ***** válasza:
Mit nem akarsz 18 évesen elsietni rajta? Lefogadom ennek tetejében még szűz is vagy. Remélem vágod, hogy más normális lányok már 15-16 évesen elkezdenek rendszeresen szexelni.
2014. aug. 14. 02:39
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 23-as, remélem ezt te sem gondolod komolyan! Az ilyesmit nem kell elsietni! Én speciel itt vagyok 18 évesen és még szűzen, mert - bár jelentkező lett volna jó pár - nem leszek egy "kaland", nem fogok ilyesmibe belemenni, nem akarom, hogy csak kihasználjanak. Inkább várok, amíg találok egy értelmes, normális, komoly srácot, akivel szeretjük is egymást! (Persze tudom, hogy akkor is megvan az esélye, hogy félreismerem és csak kihasznál, de ez most mellékes.) És emiatt nyugodtan lenézhetsz, ha te így gondolod, gondolhat bárki bármit, én ezt akkor is így tartom helyesnek!

Kérdező, bocsi az "offolásért"!

(22-es voltam)

18/L

2014. aug. 14. 02:47
 24/27 anonim ***** válasza:
szexet akar, csak tényleg igazad van, hogy nem kell elsietni... de azért lehetne már szex.
2014. aug. 14. 09:28
 25/27 A kérdező kommentje:

jajj:D bocsánat hogy nem bújok ágyba mindenkivel, akkor lehet én nem vagyok normális ha ez a "normális"

nem, nem vagyok szűz, de viszont csak akkor szexelek rendszeren ha van kapcsolatom... de köszi a kioktatást..

2014. aug. 14. 12:57
 26/27 anonim ***** válasza:
Miért most mibe vagy? Nem tán kapcsolatban?
2014. aug. 14. 13:42
 27/27 A kérdező kommentje:
nem:) nem járunk, csak találkozgatunk.. emiatt nemtudom hogy csak megakarna dugni vagy összejönne velem.
2014. aug. 14. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!