Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én soha nem fogom érteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én soha nem fogom érteni a férfiakat. :D?!

Figyelt kérdés

azt mondja hogy felkéne avatni a kocsiját.." avatni " de engem ennél többre tart.. aztán megkérdezi hogy de holnap nincs-e kedvem szexelni egyet?:D

amikor azt mondom hogy nincs mert nem akarom elsietni, azt mondja jólvan nembaj..:D így döntsem el hogy mit akar tőlem?! :D

18/L

2014. aug. 14. 00:48
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

kedves 10es, nem tudom te milyen voltál, én ilyen vagyok ne haragudj:)

értékelem a humort,köszönöm:D azért adok neki egy kis időt, max elküldöm:)

2014. aug. 14. 01:06
 12/27 anonim ***** válasza:
nem haragszok hogy ilyen vagy)) de kedves kicsi lány (mondjuk nem vagyok tőled sokkal idősebb) ha egy pasi beszélget veled az még semmit sem jelent. igaz hogy elég gyakori de nem az a normális hogy minden bevezető ismerkedés nélkül akarnak a fiúk szexet. a legtöbb azért legalább egy kicsit érdeklődik a másik iránt
2014. aug. 14. 01:15
 13/27 A kérdező kommentje:

nyílván..

de már ismerjük egymást másfél éve, elég jól, régebben is találkozgattunk, de akkor nem jött össze egyéb okok miatt, emiatt nem tudom hogy most komolyan venne-e vagy csak megdöntene... :S:D de kezd elégnyílvánvalónak tűnni

2014. aug. 14. 01:20
 14/27 anonim ***** válasza:
DÖNTENE.
2014. aug. 14. 01:24
 15/27 anonim ***** válasza:
ismertem egy fiút már több mint 4 éve. ennyi idő után azt hinné az ember hogy nem csak szexet akar. volt 2-3 pár hónapos kimaradás de amúgy kb. minden második héten találkoztunk. filmet néztünk, beszálgettünk (a szexről is) meg ilyesmi. szóval. több mint 4 év után lefeküdtünk. azután még egyszer egy jó hónap múlva találkoztunk. és többet nem kereset. épp nincs köztünk harag. ha összefutunk véletlenül 2-3 mondatot váltunk. de...érted...ez alapján nem lehet tudni.
2014. aug. 14. 01:27
 16/27 A kérdező kommentje:

igazad lehet, akivel elvesztettem a szüzességem, a srác a legjobb barátom volt, már 2 éve, mióta megtörtént magától egyszer se keresett, ha összefutunk bazsalyog velem, de lese fos szó szerint..

jobban bele gondolva fel se kellet volna tennem ezt a kérdést. azért köszönöm mindenkinek, köszi utsó aranyosvagy!!:)))

2014. aug. 14. 01:30
 17/27 anonim ***** válasza:

:)

remélem segítettem))

2014. aug. 14. 01:31
 18/27 anonim ***** válasza:
az a lényeg hogy kattogsz rajta.. :D Remélem nem Eszti vagy :D
2014. aug. 14. 01:44
 19/27 A kérdező kommentje:
nem:D nem tudom ki Eszti, de jelenleg épp azon paráztam hogy az illető akiről írtam valahogy elolvassa:D remélem nem lóg itt
2014. aug. 14. 01:46
 20/27 anonim ***** válasza:
Na ez is a baj! Nem aszerint éltek amit éreztek, hanem az általatok gondolt társadalmi elvárás szerint!
2014. aug. 14. 01:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!