Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én soha nem fogom érteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én soha nem fogom érteni a férfiakat. :D?!

Figyelt kérdés

azt mondja hogy felkéne avatni a kocsiját.." avatni " de engem ennél többre tart.. aztán megkérdezi hogy de holnap nincs-e kedvem szexelni egyet?:D

amikor azt mondom hogy nincs mert nem akarom elsietni, azt mondja jólvan nembaj..:D így döntsem el hogy mit akar tőlem?! :D

18/L

2014. aug. 14. 00:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
ő tényleg komolytalan.
2014. aug. 14. 00:49
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem lehet ezen érteni? Világosabb mint egy gamma-kitörés. Szexelni akar, de nem akar túlságosan nyomulni.

Mi férfiak korántsem vagyunk olyan bonyolultak, ti nők bonyolítotok túl mindent. :)

2014. aug. 14. 00:50
 3/27 anonim ***** válasza:
89%

ne légy ennyire naiv kérlek: ki is mondta, előtte célozgatott: szexet akar

de ha képes rád várni, akkor lehet érdemes vele kezdened :D

és nem én se fogom soha se érteni őket, vagy csak nehéz elfogadni hogy vannak tuskók is ...

2014. aug. 14. 00:51
 4/27 A kérdező kommentje:
De közbe, valamelyik nap mondta amikor erről beszélgettünk, hogy már ő is örülne egy normális lánynak aki nem veri át.. erre most ez letolja nekem? hát full összezavarodtam.
2014. aug. 14. 00:51
 5/27 anonim ***** válasza:
Amúgy ez a séma összezavarás csak csajozási köntösben. Keveri-kavarja a mondatokat, h összezavarodj és a végén te állítsd le, h jól van dugunk csak hagyd már abba ezt.
2014. aug. 14. 00:53
 6/27 anonim ***** válasza:

"így döntsem el hogy mit akar tőlem?"

persze, elég sok irányt mutatott eddig.

csak dugni akar, lehetőleg hosszabb távon.

érzelem nem sok vegyül bele.

2014. aug. 14. 00:53
 7/27 anonim ***** válasza:

Fiatal lehet még. Neki is meg kéne érnie a kapcsolatra, amihez komolyság is kell. Lehet hülyéskedni, hogy szex, de csak akkor, ha ez nem félreérthető. Ha komoly kapcsolatot akar, akkor nem kellene a szex témával jönnie, hanem várnia kéne vele.

F

2014. aug. 14. 00:55
 8/27 A kérdező kommentje:

hát arra viszont várhat, hogy én terpesszek neki.:D

én is éreztem hogy nem okés ez a szex téma, ilyen hamar, de először nem tudtam hova menni, nyílván volt már olyan aki csak ezt akarta tőlem, de az nem akart velem se beszélgetni, se randizgatni semmit... ezért nem is értettem, közbe pedig eléggé kedvelem a srácot:/ de én benem adom a derekam 1-2 hónapig az biztos. aztán kiderül erre mit reagál, ha ez neki nem okés, menjen és szedjen fel valakit az út széléről:D

2014. aug. 14. 00:59
 9/27 anonim ***** válasza:

vajon én is ilyen voltam 18 évesen? azt hiszem nem...

kettesnek igaza van. mit lehet itt nem érteni?

2014. aug. 14. 01:01
 10/27 anonim ***** válasza:

"hát arra viszont várhat, hogy én terpesszek neki.:D"

Nem muszáj terpesztened, lehet máshogy is. :D

Viccen kívül, kár sokat várnod, ez 1-2 héten belül el fog dőlni. A vesztére.

2014. aug. 14. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!