Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom egyedül elment nyaraln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egyedül elment nyaralni, szerintetek van rá esély, hogy megcsal?

Figyelt kérdés
Mi már voltunk nemrég közösen,most elment egyedül..tengerpartra,szóval ahol hemzsegnek a fürdőruhás lányok..Most nem tudom mit tegyek,,a szakításon gondolkozok..

2014. aug. 9. 19:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedves Agnes!

Hát szerintem meg akkor az olyan is az az ember aki tök egyedül megy tengerpartra.Én ebben semmilyen rációt nem látok.Én akit eddig ismertem vagy éppen mondjuk csak hallottam, barátjával,barátnőjével,haverjaival,társasággal,családjával,gyerekekkel ment ilyen helyre.Ha valaki egyes-egyedül megy ide, akkor valamin lehet el akar gondolkodni vagy éppen nem jó az, amiben van és el akar menekülni vagy ki akarja zárni egy kicsit az addigi életét.De hát mindegy nem kell azért megszólni az embert meg idézgetni csak mert más a véleményem.Én tiszteletben tartom a tiédet.A kérdezőnek meg mindenképpen azt tudom ajánlani,hogy ha hazajön a párja komolyan beszélgessenek el.

2014. aug. 11. 21:16
 22/23 I am God ***** válasza:
Hova ment? ha templomtáborba akkor kicsi az esély rá, de ha Ibizára ott egy kicsivel nagyobb
2014. aug. 12. 05:01
 23/23 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy egyedül ment?
2017. júl. 10. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!