Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egyedül elment nyaralni, szerintetek van rá
esély, hogy megcsal?
Beleférne, nem vagyunk összenőve, nyugodtan mehetne nyaralni nélkülem is... Mivel ismerem és tudom, hogy nem olyan, hogy összeszedjen 2 hét alatt idegen nőket a hátam mögött. Ha neked ilyen barátod van akiből ilyesmiket nézel ki, akkor sajnálom. :D Te akartál ilyennel összejönni.
2014. aug. 9. 19:25
Én nem bíznék a pasimban, mert tudom, h szoknyavadász...az más kérdés, h a féltékenységgel nem alacsonyítom le magam... ha túl sok lesz, repül. Viszont az előző pasim oda volt félévet, és nem voltam féltkeny, mert tudtam, h megbízható ember. szóval ez tényleg tipus függő
Ami furcsa, h egyedül ment kirándulni.. Bennem az merülne fel legelőször, h kit vitt magával.... Mert ez nagyobb gond lenne, mintha valakit megismer a tengerparton. Nyilván az utóbbit nem fogja hazahozni...
Amúgy ha ad élt jelet, és keresheted, akkor nincs baj.
2014. aug. 9. 21:45
Szia.Ez sok mindentől függ! Ha elárulnád hogy mennyi ideje vagytok együtt és hogy hány évesek vagytok, akkor kicsivel könnyebb lenne tanácsot adni.Mert például ha csak pár hónapja vagy max fél éve, akkor szerintem még elnézhető és talán lazább még a kapcsolat, de hogyha már több éve, akkor én személy szerint kiakadnék. De hát mindenkinek más a véleménye. Mi a a párommal több mint 2 éve vagyunk együtt és nyaralni,bulizni meg hasonló helyekre sohase mentünk egymás nélkül,hiszen megbeszéltük meg alapjában véve is ilyenek vagyunk.Van,aki ezt a helyzetet tudja kezelni és egyáltalán nem okoz neki problémát, de van, aki ezt el sem tudná képzelni,mint ahogy mi sem.Nekem az tűnt fel legelőször,hogy egyedül.Egyedül ki megy nyaralni külföldre,tengerpartra?Főleg egy fiatal férfi(fiú)?! Minden nap beszéltek? Szokott furcsán viselkedni telefonba? Várom a válaszod!
2014. aug. 11. 17:58
"Egyedül ki megy nyaralni külföldre,tengerpartra?"
Rengetegen...? Nem csak a páros, családos emberek kiváltsága a nyaralni járás. Csomó ismerősöm szokott egyedül külföldre menni ha épp ahhoz van kedvük. Nem értem, kapcsolaton belül ez hirtelen miért válna tiltott dologgá, ha éppen a másik nem tud vagy nem akar elmenni.
2014. aug. 11. 18:16
Nos én ismerem a saját páromat, annyira hogy tudom nem csalna meg. Mivel nem csajozós, sőt nem is egy beszédes fajta pasi. Viszont nem is menne egyedül nyaralni hetekre éppen ezért, mert ott unná magát halálra a tengerparton... meg amúgy is neki én fontosabb vagyok, meg az hogy velem legyen, mint egy nyaralás. A te párodnak a nyaralás a fontosabb, így nem is tudom... valószínűleg benne nem bíznék. De neked kell őt ismerni.
2014. aug. 11. 18:34
16/23 A kérdező kommentje:
a párom negyvenes..oké elment egyedül..beletörődtem,mindennap ír..de eddig írta,hogy imád stb..ma meg csak annyit hogy csók..ezt tette a végére..nem írta,hogy hiányzok neki ..semmi kedveset nem írt..
Szerintem totál feleslegesen problémázol, lehet ő ilyen és kész. Mi nem találkozunk a barátommal csak 1-2 hetente több napra, és mi sem szoktunk hét közben ömlengeni egymásnak, hogy így meg úgy hiányzik a másik (csak néha-néha de általában nem kerül az ilyesmi szóba), általában azzal zárjuk a beszélgetést, hogy jó éjt. Ettől függetlenül minden rendben van közöttünk.
Ennyiből arra következtetni, hogy nem érdekled a másikat, vagy hogy esetleg megcsal, enyhén túlzás.
Meg amúgy szerinted mibe tart leírni pár szót akkor is, ha pl. épp valami nővel hempereg? :D Nem az a lényeg, ki mit ír le vagy miket mond, szerintem ha minden okés lenne a pároddal, akkor tudnád, hogy nem kell aggódnod ennyi miatt. Ha meg nem okés, akkor minek vele lenni? Ki akar olyan kapcsolatot ahol folyton azon kell gondolkodnia, vajon hűséges-e épp a párja hozzá?
2014. aug. 11. 19:30
Illetve ha általában nem ilyen, akkor lehet csak épp rosszabb kedve volt, azért nem írt semmi kedveset a végére. Előfordul az ilyesmi is...
2014. aug. 11. 19:31
19/23 A kérdező kommentje:
szerintetek a tengerparton rosszkedve van az embernek??lehet összejött valakivel és majd ha haza jön színt vall,akkor inkább ne írjon semmit..ilyen smst az ember a haverjának ír nem a szerelmének..
Akárhol lehet rosszkedve az embernek... De tudod mit, bevallom, tényleg megcsal a párod, csak ezért ment "egyedül" nyaralni, és én is pont tengerparton nyaralok. Összeállt már a kép? :( Pedig mondtam neki, hogy legyen óvatosabb...
2014. aug. 11. 20:03
Kapcsolódó kérdések: