Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi történetről?
A következő történetről nem feltételezhető, hogy valósághű... De az sem kizárt, hogy más körülmények között nem történik ilyen.
Az Olvasónak 3 kérdésből minimum az elsőre válaszolnia kell. Mindenki az elsőre eszébe jutó őszinte véleményt írja le, ne azt, amit azt hiszi, hallani (ez esetben olvasni) szeretnék.
A Történet: Egy tizenhárom éves lány elmegy fiú jó barátja tizennegyedik szülinapjára. Pár éve ismerik egymást, így a lány mélyebb érzelmeket táplál barátja iránt. A lány ajándék híján magát kínálja a fiúnak, aki ezt örömmel fogadja... A szülinapi buli után még pár napig ott marad a fiúnál, de tartózkodását rövidre szabja a tény, hogy mikor elhangzott a szájából az "örökre veled akarok lenni" hangzatú mondat, a fiú közli vele, hogy ő csak ajándékként kezelte a vele töltött éjszakát. A lány sietve elhagyja a házat...
1. Mi az általános véleményetek? Valami tanulság, ami leszűrhető?
2. (Az Olvasó szemszögéből) mit érezhetett, mire gondolt a lány? {Ezért nem írtam le, hogy milyen állapotban hagyta el a házat}
3. (Az Olvasó szemszögéből) mit érezhetett, mire gondolt a fiú?
mindenki negativan értelmezte pedig lehet pozitiv is..
lehet boldogan rohant haza és csak a fogkeféjéért :)
Ez olyan volt mint a mónikashowban azok a szövegek:D
"A szülinapi buli után még pár napig ott marad a fiúnál,"-szülei mit szóltak?
én 14 évesen hangszert kértem meg a kedvenc bandám új lemezét. .. szexről annyi sejtelmem volt, mint a BRAVO szerkesztőinek, ez azért nekem kicsit meredek, de ha a lány igazán, szülinapi ajándékként adta önmagát, megjegyzem milyen kis fukar ez a lány.. egy MARVEL-es pólóra csak futotta volna ( csak viccelek nyugi) akkor az egyszeri dolog, ha így adta elő, hogy erre kapja a srác, akkor esélye se volt és nem is kellett komolyan gondolnia...
13-14 évesen meg.. komolyan menjetek és kezdjetek valami hasznosat az életetekkel, de a szex meg a szerelem után szaladjatok már
1)Ne veszítsd el a szüzességedet 13 évesen.
2)Ja de ostoba voltam, soha többé nem lestek ikyen naiv...
3)Szegény csaj, ez nagyon fájhatott neki (érzelmileg:D) Ennél azért többet érdemelt volna, histen nekem adta a szüzességét,vde mégis mit várt egy 14 éves sráctól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!