Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 29 éves szűz és a házinyuszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 29 éves szűz és a házinyuszi esete. Mi a véleményetek az alábbi történetről?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok és a munkahelyemen megismerkedtem egy 29 éves férfival. A szimpátia kezdettől fogva kölcsönös volt, de csak 1-2 hónap elteltével kezdtünk komolyabban érdeklődni egymás iránt. Először levelezgettünk, naponta sok-sok e-mailt váltottunk, majd ezeket hamarosan követte az első személyes, irodán kívüli találkozás is. Aztán ezek a találkozások egyre sűrűbbek lettek, sok időt töltöttünk egymással, sokat és jókat beszélgettünk, hétköznapi és komoly, személyes dolgokról egyaránt. Mindketten a kezdettől fogva meg tudtunk nyílni a másik előtt, őszintén és felszabadultan tudtunk viselkedni mindketten. És ennek a tetejébe fergeteges vele a szex, annyira egymásra vagyunk kattanva, egyszerűen izzik körülöttünk a levegő.

No és akkor most jön a lényeg…azt kell tudni a pasiról, hogy én vagyok az első nő az életében szexuálisan. Volt egy lány, aki nagyon megbántotta és összetörte a szívét, ami miatt teljesen bezárkózott, nem akart maga mellé senkit jó darabig. Aztán jöttem én. Egyébként nem is értem, hogy hogyhogy nem volt eddig párkapcsolata, hiszen jóképű, humoros, intelligens, víg kedélyű pasi, látszólag semmi baj sincs vele. A történetünk pedig a következőképpen folytatódik: kb. 4 hónapja találkozgattunk egymással, amikor egyszer csak elém állt, és azt mondta, hogy már nem érzi a kezdeti rajongást irántam, teljesen elbizonytalanodott az érzéseit illetően, és nem tudja, hogy folytatni akarja-e a kapcsolatunkat. Én teljesen összetörtem, hiszen azt hittem, hogy minden rendben van. Nagyon összezavart a viselkedésével, mert egyáltalán nem azt sugallta, mint amiket mondott. Megbeszéltük, hogy akkor ennyi volt. Aztán következett a 4 napos hétvége, én hazautaztam a családomhoz és volt időm átgondolni a dolgokat. Rájöttem, hogy nincs okom bánkódni, mert csak ő veszíthet azzal, ha nem akar engem. ( ebben sokat segített egy családtagom, akivel átbeszéltem a történteket és kiönthettem neki a szívem). A hosszú hétvégét követő első munkanapon tehát vidáman, mosolyogva mentem dolgozni, a szemébe tudtam nézni mindenfajta harag és sértettség nélkül. A délután folyamán pedig megérkezett az első e-mail tőle, amiben megkérdezte, hogy hogy érzem magam, mi újság velem, stb. Megbeszéltük, hogy találkozzunk még az irodán kívül, hogy átbeszéljük a dolgainkat, meg csak úgy dumáljunk, mivel nem haraggal váltunk el egymástól. Találkoztunk nálam, és kb. 5 órán keresztül beszélgettünk mindenféléről. Úgy elrepült az az 5 óra, hogy észre sem vettük (semmi testiség nem volt). Aztán a következő héten ugyancsak találkoztunk, és szintén hosszú órákig dumálgattunk. Folyamatosan úgy éreztem a beszélgetések alatt, hogy még mindig vonzódik hozzám, és nem akarja elengedni a szálat, ami hozzám köti. Aztán a búcsúzás alkalmával megölelt és úgy szorított magához, mint még soha. Én természetesen visszaöleltem, mert nagyon jól esett az ölelése, részemről sem múlt el a vonzalom. Azt mondta, hogy átgondolta a dolgokat, meg beszélgetett a családdal, barátokkal és hogy már nem látja olyan sötéten a jövőt, mint korábban (azt is tudni kell róla, hogy egy örök kétkedő, kicsit pesszimista alkat) és hogy nem akar nekem még egyszer fájdalmat okozni.

Úgyhogy most az a helyzet, hogy újra elkezdtünk találkozgatni egymással. De őszintén szólva én is el vagyok bizonytalanodva…hiszen mi jó sülhet ki ebből az egészből, ha ilyen a kezdet? Én itt vagyok 25 évesen 2 komoly párkapcsolattal a hátam mögött, tudom, hogy milyen az együtt élés, stb., neki meg még csak kapcsolata sem volt senkivel. De szeretek vele lenni és valahogy én sem tudom elengedni őt és azt mondani neki, hogy ne találkozzunk többet. Úgy döntöttem, hogy próbálok nem agyalni és taktikázni, egyszerűen csak a szívemre hallgatok és teszem, ami jólesik. Szerintetek?

2012. ápr. 12. 14:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy mindent csak akkor tudsz meg, hogy megpróbálod :) Ha kedveled, jól érzed vele magad, ő is ad még egy esélyt, akkor belemennék. A történet nem olyan borzalmas és nem különleges...ha tudnád, hány kapcsolat kezdődik ilyen zavarosan és lesz mégis szép és vidám? Sosem tudhatjuk előre, hogy milyen lesz egy kapcsolat vége (ha vége lesz egyáltalán) ha el sem kezdtük. Induljatok tiszta lappal, ha fontos neked. Ha nem fontos, akkor meg hagyd. A párkapcsolaton csak a nők filóznak ennyit, totál fölöslegesen :) Én azt mondom, az agyalást meghagyom a vizsgákra és értekezletekre :) A párkapcsolatomról döntsön a szívem és egész lényem.
2012. ápr. 12. 14:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha fontos neked, adj neki még egy esélyt! Ismerem ezt a típust, mint ő, a párom is ilyesmi, nagyon pesszimista alkat. Jóval türelmesebbnek kell lenni vele, mint egy átlagférfival, viszont megéri a fáradozás. :)
2012. ápr. 12. 14:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Mi két és fél éve vagyunk együtt, az én barátomnak olyan bő fél év után lett egy hasonló megingós időszaka. Először kétségbe estem, aztán berágtam és én dobtam ki, hogy velem aztán ne szórakozzon, de végül csak sikerült újra egymásra találni, és majdnem két éve semmi hasonló bizonytalankodás nem történt.

Azóta se tudom pontosan, miért volt, ő egyfajta depressziónak tudta be, nagyon rosszul érezte magát az aktuális munkahelyén.

Nem szívesen gondolok erre, főleg hogy én mindvégig 100%-os bizonyossággal szerettem - de akkor úgy voltam vele, hogy még egy esélyt adok a kapcsolatnak, hiszen 3. személy egyáltalán nem volt a képben. Ilyen jellegű konfliktusunk azóta nem volt.

2012. ápr. 12. 15:27
 4/13 evans ***** válasza:
két dolgot kérek s ezt vedd figyelembe: ne végy semmit hitelre s MINDÍG halgass a szívedre!!!
2012. ápr. 12. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy valami hülye telebeszélte a fejét valami szar maszlaggal. Örülj neki, és türelem. Kicsit sokat változik körülötte minden... ismerős a helyzet, hagyd kibontakozni és ne csüggedj, ha szerencsétlenkedik időnként.
2012. ápr. 12. 17:58
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Azon gondolkodom, hogyha fél évnyi ismertség után már nem érzi a lángolást, a szerelmet, akkor mit várhatok tőle később??

És annak is biztosan oka van, hogy 29 évesen még nem volt senkije...lehet, hogy már annyira megszokta az egyedüllétet, hogy nem lesz képes egy normális párkapcsolatban élni.

2012. ápr. 13. 08:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Kizárt dolognak tartom, hogy nem lenne képes rá, sőt!
2012. ápr. 13. 10:27
 8/13 anonim ***** válasza:
És az a baj, hogy ha legtöbben így gondolkodnának, akkor tényleg minek is... Adj neki+magadnak esélyt!
2012. ápr. 13. 10:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Csak tudjátok, hogy mi zavar még nagyon? Az hogy rendkívül ellentmondásos módon viselkedik. Azt mondta nekem, hogy tudja, hogy én milyen értékes ember vagyok, és hogy biztosan meg fogja bánni, ha eldob magától. Máskor meg azt, hogy nem biztos abban, hogy folytatni kéne a kapcsolatot. De ennek ellenére nagyon vonzódik hozzám, mint nőhöz.

És nagyon csapongó a hangulata. Van amikor tök kedves és közlékeny, máskor meg napokig le se sz.r.

2012. ápr. 13. 13:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Tudasd vele, hogy te szereted és EGY BIZONYOS HATÁRIG türelmes vagy, DE előbb-utóbb el kell döntenie, hogy most vagy kellesz neki, vagy nem.
2012. ápr. 13. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!