Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi történetről?
A következő történetről nem feltételezhető, hogy valósághű... De az sem kizárt, hogy más körülmények között nem történik ilyen.
Az Olvasónak 3 kérdésből minimum az elsőre válaszolnia kell. Mindenki az elsőre eszébe jutó őszinte véleményt írja le, ne azt, amit azt hiszi, hallani (ez esetben olvasni) szeretnék.
A Történet: Egy tizenhárom éves lány elmegy fiú jó barátja tizennegyedik szülinapjára. Pár éve ismerik egymást, így a lány mélyebb érzelmeket táplál barátja iránt. A lány ajándék híján magát kínálja a fiúnak, aki ezt örömmel fogadja... A szülinapi buli után még pár napig ott marad a fiúnál, de tartózkodását rövidre szabja a tény, hogy mikor elhangzott a szájából az "örökre veled akarok lenni" hangzatú mondat, a fiú közli vele, hogy ő csak ajándékként kezelte a vele töltött éjszakát. A lány sietve elhagyja a házat...
1. Mi az általános véleményetek? Valami tanulság, ami leszűrhető?
2. (Az Olvasó szemszögéből) mit érezhetett, mire gondolt a lány? {Ezért nem írtam le, hogy milyen állapotban hagyta el a házat}
3. (Az Olvasó szemszögéből) mit érezhetett, mire gondolt a fiú?
A lány könnyűvérű, buta volt nagyon.
A fiú meg semmit nem akar a lánytól, úgy tűnik.
A lánynak több esze is lehetett volna. 13 évesen nem is kellett volna hogy ilyen ötletei legyenek.
A fiú meg kihasználta a helyzetet. Megtehette.
1.Pont ezért nem kell úgy viselkedni,mint egy olcsó nő,akit bárki megkaphat,pláne nem ennyi idősen.Aki felkínálkozik,annak ne sírjon a szája akkor,amikor csalódik.
2.Nyilván a lánynak fájt a helyzet,és a fiút hibáztatta.Nyilván az nem jutott eszébe,hogy ő is buta volt,és hibázott,amikor felkínálkozott.Gondolhatta volna,hogy ez benne lesz a pakliban.
3.Arra,hogy volt egy jó éjszakája és numerája.Találkozott egy könnyen kapható csajjal,akit úgymond kihasználhatott.Bár ez nem teljesen igaz,hiszen a csaj ajánlotta fel magát,innentől kezdve ő is hibás.
Összességében nekem ez a sztori elég negatívan jött le.Könnyűvérűnek tűnik a lány,bunkónak a fiú.
Az általam vélt leszűrhető tanulság az az, hogy vannak olyan kapcsolatok,ahol az együtt létet a mai napig mint valami "ajándékként vagy jutalomként használják...
Pedig nem szabadna. Nagyon nem. De felesleges is ide monológot írnom. Aki érti az érti...
én máshogy értelmezem..
sokan igy hogy a lány szerelmes lefekűdtek a szülinapkor a lány örökre tervezett viszont fiu csak elfiadta a felajálkozást..
de leet ez is..a lány lefeküdt vele mert szerelmes volt és emlékezetessé akarta tenni a szülinapot a barátjának..jo vt igy mondta örökre vele maradna..a fiu
1. Naiv pi€sa, kanos srác, nem meglepő, napi szinten látok ilyen témájú kérdéseket.
2. "atyaságos uram, itt az alkalom, hogy bepróbálkozzak nála!! majd azt kamuzom, hogy nem vettem neki semmit, jujci jujci, milyen bolcsik leszünk majd örökcsi, jjááááj, biztos ő is így érez"
3. "ez most szivat vagy tényleg ilyen hülye? hogy is mondják, ajándék lónak ne nézd a fogát? hm, nem is a fogára vagyok kíváncsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!