Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon sosem találok mást, aki ennyire vonz?
Van egy lány, aki nagyon magával ragadott. Ő volt az első, akinél nyíltan próbálkoztam és megmondtam neki az érzéseim. Elutasított, igaz, normálisan tette. Én próbáltam más lányokat/nőket nézni és volt aki tetszett, de mindig ugyan oda érkeztem vissza: nekem Ő kell. Úgy gondoltam, nem adom fel könnyen és próbálkoztam még nála... ahogy mondják, küzdöttem... és továbbra is kosarat kaptam. Azt hiszem jó párszor hülyét csináltam magamból előtte és mostanra valószínűleg utál már, noha tagadja. Mivel egy helyre járunk, így relatíve gyakran találkozunk. Úgy érzem, hogy habár más lányokra is mondom, hogy "na Ő tetszik", sosem fogok hozzá foghatót találni. Valami nagyon megfogott benne és beleszerettem.
Azt hittem már sikerült túllépnem rajta, de ma ismét előtörtek belőlem ezek az érzések. Azt mondta, hogy Ő nem akar senkit, nem csak engem nem. Valószínűleg nem lekoptatós duma, mert tényleg nem látom, hogy másként lenne, illetve egy közös barátunk is ezt erősítette meg. Mégis úgy érzem, hogy ha Ő nem lehet az enyém, akkor nem kell senki más sem. :\ Érzett már valaki hasonlót? Annyira fojtogat ez az érzés néha. Kénytelen vagyok elfogadni persze, nem akarok az idegeire sem menni... csak nagyon rossz érzés. Nekem az nem működik, hogy hirtelen akkor mást keresek/mással feledtetem és ez a másik féllel sem lenne korrekt. Ti mit tennétek? Akkor inkább az egyedüllét, nem?

Túl kell lépni kishaver, ennyi. Egy olyan lány után futsz aki le se sz@r.
,,Azt mondta, hogy Ő nem akar senkit, nem csak engem nem." Én is mondtam már ezt rengeteg pasinak, nagyon is lekoptatós duma, de azért szeretné ha növelnéd még az egóját, vagy szimplán nem meri kimondani a nyilvánvalót: nem kellesz neki. Ha kicsit is bejönnél neki, nem mondana ilyet hidd el. Az meg hogy még nem láttad pasival annyit tesz, hogy nem talált rá az igazira. Amúgy is hülye vagy, mert lehet elszalasztasz majd több helyes lányt, akik megérdemelnék a figyelmedet...
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!