Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szeret? (blablabla)
Figyelt kérdés
Van egy lany akivel regebben jartam.De szakítottam vele a sajat hulyesegem miatt.Háromszor voltunk egyutt.De az utobbi napokban mondta,hogy meg a szive melyen szeret.Ez mit jelenthet?Szerintetek erdemes lenne összejönni vele ismet?Én erzek iránta valamit.Ezt elmondjam neki?
Ne haragudjatok az ékezetek miatt..telorol vagyok.
2014. aug. 7. 19:17
4/9 anonim 

válasza:

Hülye voltál blablablabla.
Te döntésed blablablabla.
5/9 A kérdező kommentje:
De okosak vagytok:')
2014. aug. 7. 19:28
6/9 anonim 

válasza:

Csak annyira komoly a válaszom, mint amennyire te veszed ezt komolyan. Úgy is te fogod megtenni a lépést, ha megteszed és rajtad áll, hogy elmondod neki vagy hallgatsz örökre. Viszont ha elmondod, akkor most tedd, amíg valamilyen szinten szeret.
#4-es voltam.
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom
2014. aug. 7. 19:38
8/9 anonim 

válasza:

Mondd el neki. Így tudnak csak előrébb haladni a dolgok.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a normalis válaszokat..
Mar osszejottunk:)
2014. aug. 7. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!