Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szeret?

Figyelt kérdés

2éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Pár komoly vitánk volt eddig.

1.Mondtam hogy hagyja ott a munkahelyét mert zavart hogy nyomulnak ott rá és féltékeny voltam. (Majdnem szakítottunk de végül otthagyta.

2.Az Apja teljesen random beállított és ha nem voltunk otthon utánunk jött ezt szóvá tettem amire az volt a válasz hogy akkor szólj neki (tudta hogy ebből nagy vita lenne és vszínű többet nem is beszélnék az apjával) Nagyon összevesztünk majdnem szakítás lett de megmondta neki végül.

3.Az anyja nem hívta fel az elmúlt 1hónapban csak most hogy majd fizetéskor adjunk neki pénzt. Őt nem érdekli hogy én nem egyezek bele ad (a közösből) Megint óriási vita

(itt tartunk most)

Tudom hogy hibás vagyok mert képtelen vagyok nem szó nélkül hagyni ami zavar de ez már sok.Nem vagyok biztos benne hogy őszintén szeret.Ha választania kell inkább a szülei mellett áll ki:(

2014. aug. 6. 04:58
 1/6 anonim ***** válasza:

A szerelem/szeretet nem ezen múlik....

Munkahelycsere... oké, féltékenység, bár ehhez neked nem lett volna jogod

Apja? külön téma... az, hogy random beállít.. hova? kié

a lakás? tiétek? akkor nem kellene.. Ha az apjáé? akkor

kb akkor megy, amikor akar, persze lesarkítva

Közös pénz... nos igen, ez az, amit először meg kellett

volna beszélni. Mindegy, mennyit beszél az anyjával, ha

a közös pénzhez nyúl, akkor bizony illik megbeszélni.

2014. aug. 6. 05:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem lett volna jogom de okom viszont volt rá és nem arra voltam féltékeny hogy megcsal hanem a helyzetekre amibe kerül munka közben.

Igen saját albérlet ő nem ott lakott és egy telefont sem eresztett meg.

Amikor azt mondtam hogy akkor döntse el hogy fontosabb-e az édesanyja és hogy visszaköltözik-e csak hallgatott.

2014. aug. 6. 05:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem értem, ahhoz, hogy kölcsön (vagy csak úgy) ad a pénzből, mi köze lenne hozzá, hogy visszaköltözik-e?
2014. aug. 6. 05:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem kölcsön adja hanem örökbe. Hát kiakadtam és ezt mondtam neki sajnos :(
2014. aug. 6. 05:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Mióta együtt vagytok, mennyi pénzt adott, illetve ez utóbbi esetben mennyiről volt szó? és még annyi, hogy

azt tudod-e, hogy mire adta?

2014. aug. 6. 05:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egy egoista ember vagy!

Tudod te, hogy megis mennyi aldozatot kovetel manapsag,2014-ben az, hogy a baratnod feladta a munkajat amiatt, mert te nem tudtad kezelni a kisebbsegi komplexusodat? Mert a feltekenyseg nem mas, mint az, hogy te nem vagy onmagaddal kibekulve! Ha a baratnod veled van, akkor lehet ott akarhany pasi, nem fog veluk foglalkozni, ha teged szeret! Ezt jol elszurtad! Ezek utan, ha nekem a pasim ilyen puhapocs lenne, hat tuti, hogy egy percet se maradnek vele egyutt!

A masik: mi van??? Az apja nem mehet fel bejelentkezes nelkul a sajat lanyahoz? Hat milyen elcseszett vilagban elsz te? O a gyereke, o nevelte fel, akkor megy, amikor akar! Nem hozzad megy, elhiheted, hanem a lanyat akarja latni. Ha meg nem volt otthon, akkor megkereste. Problem?

Az, hogy az anyja nem hivta fel, de kunyeralni jo volt, az egy masik dolog, szerintem nem tul etikus igy, de most ezert vitatkozni?!

Itt nem az a problema, hogy megmondod neki, ha nem tetszik valami, hanem AHOGYAN mondod! Nem szabad raeroltetni senkire a sajat akaratodat!!! Meg jo, hogy nem tetszik neki!

Javaslatot tehetsz, megjegyzest tehetsz, finoman lehet mondani akarmit, de nem kell eroltetni, plane nem vitatkozni emiatt, kulonben nagyon gyorsan ott fog hagyni, foleg ha mar enniyszer kerultetek a szakitas szelere!

2014. aug. 6. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!