Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az egyik lányt a haverommal, nagyon szeretjük szívatni, legutoljára pedig azt találtuk ki, hogy szerelmesek vagyunk belé (igen tudom, hogy bunkóság és utólag már meg is bántam). A lényeg viszont az, hogy olyan jól játszottuk a szerepünket, hogy én azóta nem bírom a lányt kiverni a fejemből (ráadásul úgy, hogy mást szeretek). Ma is találkoztam vele, de nem akartam lépni semmit ez ügyben, csak annyit, hogy megmondtam, a haveromnak, hogy kiszállok, de ez sem segített sokat. Próbálom magam meggyőzni, hogy nem szeretem és ez hülyeség, de akkor is ő jár a fejemben, ma is amikor elment egy kis időre azt lestem, hogy hol van már. Az a lényeg, hogy én nem akarom ezt érezni, de nem tudom kordában tartani az érzelmeimet, pedig én mást szeretek és még ennek ellenére is ugyanúgy szeretem (tehát 2 csaj van). Mit tudtok tanácsolni?

2014. aug. 1. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez cumi...
2014. aug. 1. 20:47
 2/5 anonim válasza:
szerintem kösd fel magad.
2014. aug. 1. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt oregem megerdemelted :D
2014. aug. 1. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:

tényleg megérdemelted :((

egyébként 2-t nem lehet szeretni, választanod kell és azzal foglalkoznod, vagy mindkettőt hagyod

2014. aug. 2. 14:11
 5/5 anonim válasza:
Ha az elsot igazan szeretted volna,akkor a masodikba nem lettel volna szerelmes.Valaszd a masodikat. Es tobbiek! ne mind mondjatok hogy megerdemli.Legalabb megtanulta,hogy mivel jar ha ilyent tesz.
2014. aug. 23. 16:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!