Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, volt már ilyen barátotok?
Nekem 27. évemet meg kellett érnem, hogy találkozzam vele.
Soha nem volt még ilyen barátom, pedig már voltak előtte is.
Ő, már ha meglát, akkor teljesen "kész" van, dicsér, becézget, teljesen odavan értem.
Én meg csak ámulok és bámulok, mert egyszerűen imádom őt! :)
2 hónapja vagyunk együtt, és már tervez velem.
Az ágyban is fantasztikus, és mikor éppen nem lehetünk együtt, mert nem vagyunk otthon, akkor le akarja tépni rólam a ruhát. :)
Annyit nevetünk együtt, imádom. :)
És nekem ez annyira új.
Pedig élettársam is volt, de ilyen önfeledten sosem éreztem magam még.
örülj neki :)
én még nem találkoztam ilyennel, hogy minden stimmelt volna előbb utóbb kijött valami
biztos van ilyen pasi csak nagyon kevés, ezek szerint te találtál egyet :)
26 évesen találkoztam egy ilyennel, ugyanígy volt. Épp a vőlegényem után érkezett az életembe, annyira elmúlt a fellángolás benne 4 hónap után, hogy csak azzal nem csalt meg, akinek épp megvolt, majd fenyegetett, zaklatott, megütött.
Szóval, én azóta (ha lesz még valaha kapcsolatom) arra hajtok, hogy inkább láng legyen, mint füst. És ami túl szépnek látszik, az bizony az is.:D
27N
Nekem 25 évet kellett megérnem ehhez.
Most 28 éves vagyok, még mindig ilyen.
Örülök az örömödnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!